3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:30

18.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře jasně vyhrály


Branky


8

Přepeře daly tři branky a jasně vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4. minutě vysunul Jarosz na levém křídle nabíhajícího Schuberta a jeho přihrávku na malém vápně odvrátil před Synkem skluzem hostující Nekolný na rohový kop. Ten zahrával P. Novotný, Schubert na přední tyči hlavou prodloužil a Vébr trefil z malého vápna tyčku. V 7. minutě vybídl Mar. Sedláček Synka, ale brankář Malina včasným vyběhnutím šanci zneškodnil. V 9. minutě si přepeřský Čech poradil se slabou střelou hostujícího Fikejze. V 10. minutě Schubert uvolnil ve vápně P. Novotného, jehož střelu zastavila tyčka a dorážející Synek přestřelil. Ve 27. minutě založil Jarosz rychlý protiútok, nahrál na Synka, ale ten místo přihrávky na zcela volného Schuberta zvolil kličku a obránce odvrátil na roh. Ve 36. minutě Petřík hodil aut na Schuberta, ten s elegancí sobě vlastní uvolnil Synka, který si poradil s Pěnkavou a podél brankáře uklidil míč k tyči - 1:0. Ve 43. minutě vybojoval na vlastní půlce míč Jarosz, přihrál Schubertovi, ten z první poslal do úniku Synka, který předložil míč na malé vápno sprintujícímu Jaroszovi. Pro toho nebyl problém míč zavěsit pod břevno a zvýšit na 2:0.

V 54. minutě odcentroval z pravé strany P. Novotný, Pavlata na vápně přiťukl Schubertovi a jeho technická střela orazítkovala tyč hostující branky. O minutu později unikl po levé straně Vébr, navedl si míč na střed, narazil si se Schubertem a jeho střela skončila s pomocí brankáře již po čtvrté na tyčce hostující branky. V 58. minutě se dostali ke střele také hosté. Ceccarelliho střelu z úhlu na přední tyč však brankář domácích Čech zneškodnil. V 59. minutě obešel na levé straně Schubert hostujícího Javorka, odcentroval před branku, kde se k míči dostal Synek. Ten ho nahrál P. Novotnému a jeho střela se od břevna odrazila do sítě na 3:0. V 78. minutě střídající Michal Sedláček zahrával přímý volný kop od pravé postranní čáry. Jeho překvapivou střelu do vzdálenější šibenice hostující brankář Malina konečky prstů vytáhl na rohový kop, navíc se při zákroku nepříjemně udeřil hlavou o tyčku a musel být ošetřován. V 83. minutě obešel Synek dva obránce, ale jeho střela z vápna šla nad branku. V 87. minutě Michal Sedláček prostrčil do vápna na Ježka, který ve skluzu vystřelil pár centimetrů vedle tyčky. V závěrečné minutě se dostal centr z levé strany ke zcela volnému Ježkovi, ale ten z malého vápna přestřelil.



Sestavy


FK Přepeře
M. Čech [-] - K. Vrabec [-] , J. Synek [-] , J. Schubert [-] (67. M. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Pavlata [-] (82. P. Horáček [-] ) , F. Jarosz [-] , P. Novotný [-] (63. M. Ježek [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , M. Vébr [-] (73. P. Bína [-] )

SK Český Brod
P. Malina [-] - J. Nekolný [-] (70. M. Beneš [-] ) , D. Javorek [-] , A. Moravec [-] , J. Pěnkava [-] (46. D. Šťastný [-] ) , J. Carda [-] , J. Skořepa [-] - T. Borek [-] , J. Makovský [-] (53. J. Suk [-] ) , M. Ceccarelli [-] (82. J. Hanzl [-] ) - D. Fikejz [-] (63. R. Herzán [-] ) -

ŽK: 53. P. Novotný - 26. J. Nekolný .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - RAPLÍK Lukáš, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích