0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltová výhra rezervy v Českém Brodě


Branky


7

Ve druhém jarním zápase zajížděla pardubická rezerva do Českého Brodu a přivezla dva body po bezbrankové remíze a výhře na penalty. Na zápas jela přes Chrudim, aby po druholigovém derby mohla naložit nevytížené hráče A týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější šanci měli domácí v šesté minutě, ale nebezpečnou střelu gólman Šmíd vyrazil. Poté se bojovalo na těžkém terénu a další šance se zrodila až po půlhodině hry, kdy po kombinaci na levé straně přihrál Kovář Hufovi, ale ten těsně minul branku Maliny. Hned za dvě minuty po závaru a zpětné přihrávce od Šafaříka střílel Jiroutek, ale přesně do míst, kde stál domácí brankář. Ve 42. minutě po dlouhém pasu Kudrny a centru Šafaříka střílel opět Jiroutek, ale slabě. Hned po přestávce měli hosté dvojitou šanci, kdy gólma Malina zlikvidoval střelu Kováře i dorážku Hufa. Poté se již žádná vážnější akce nezrodila a tak zápas dospěl do penaltové loterie. V té byli lepší hosté, když proměnili Černý, Kovář a Huf a za domácí jen Herzán.



Ohlasy k zápasu



FK Pardubice B
Kamil Řezníček, trenér Pardubic B:: " Utkání v Českém Brodě se hrálo na těžkém terénu, který byl na hranici regulérnosti. Přesto jsme působili fotbalovějším dojmem a v prvním poločase jsme si vytvořili dvě čisté brankové příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Druhá půle již žádné větší šance nepřinesla a na stále horšícím se hřišti se převážně bojovalo. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, kde jsme si nakonec zaslouženě připsali bonusový bod. "



Sestavy


SK Český Brod
P. Malina [-] - J. Skořepa [-] (68. J. Nekolný [-] ) , D. Javorek [-] , A. Moravec [-] , J. Pěnkava [-] , J. Carda [-] - M. Ceccarelli [-] , T. Borek [-] , J. Makovský [-] (74. J. Šimůnek [-] ) - D. Fikejz [-] (89. R. Herzán [-] ) , D. Šťastný [-] (58. T. Michálek [-] )

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - J. Březina [-] , D. Huf [-] , L. Zukal [-] , D. Šafařík [-] , F. Kopřiva [-] , T. Jiroutek [-] (64. S. Lee [-] ) , P. Černý [-] , P. Kudrna [-] , M. Toml [-] , D. Kovář [-]

ŽK: 27. J. Makovský , 75. A. Moravec , 85. J. Nekolný - 44. T. Jiroutek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šulcová Lucie - KVÍTEK Michael, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře