4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenští doma vyhráli o tři góly, i když se v první půli spíše trápili


Branky


9

Kladno chtělo navázat na tři body získané před týdnem v Libiši a to se jim povedlo výsledkově skvěle. I přes nepovedený první poločas nakonec dokázali zápas zlomit na svoji stranu a porazili Ostrov 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení Kladna ukončil stoper Suchý dvě minuty před poločasem

Domácí fotbalisté povzbuzení výhrou z minulého kola chtěli vstoupit dobře i do domácího utkání proti Ostrovu. To se však vůbec nepovedlo. Kladenští často ztráceli míče, nedařilo se jim v kombinaci a byla na nich znatelná frustrace. Tabulkové postavení vůbec neodpovídalo dění na hřišti, Ostrov hrájící o záchranu byl jednoznačně lepším týmem. Vytvořil si také dvě velké šance, kdy v obou případech hlavičkoval v dobré pozici František Nedbalý, avšak neuspěl. 

 

Dvě minuty před poločasem přišel krutý trest pro hostující tým. Zkušený Václav Kalina krásným centrem trefil Filipa Suchého a ten se nemýlil - 1:0. Vzhledem k průběhu utkání se šlo do kabin za překvapivého vedení domácích.

Kladno nakonec zápas v klidu dohrálo

Hned v úvodu druhé půle vyrobili kladenští zadáci velikou hrubici a domácí musel důležitým zákrokem podržet brankář Jaroslav Tesař. Domácí i nadále působili lehkovážně v obranné činnosti a nechávali opětovně vyniknout jejich brankéře. Klíčový zákrok si připsal proti tutovce Jakuba Vrby, kterou zlikvidoval. Chvilku poté šlo Kladno do dvoubrankového vedení. V 51. minutě se nechal nachytat po dalekonosné střele zkušený brankář Ostrova Süttö a rána Vladimíra Procházky mu proskotačila mezi nohama 2:0. 

 

Tento gól jakoby by zlomil celé utkání. Jako mávnutím kouzelného proutku se Kladenští výkonnostně zvedli a začali dominovat. Lehkost se vrátila na jejich kopačky a definitivní uklidnění přinesla až 65. minuta. To byla ve prospěch Kladna nařízena penalta, kterou Štěpán Hanzlík proměnil a bylo to 3:0. 

 

Kladenští poté spálili několik velkých šancí volajících po gólu. Ostrov čtyři minuty před koncem stav korigoval, trefil se mladík Ondřej Nýber - 3:1. Poslední slovo měli ale domácí. V 89. minutě čtvrtý gól domácích trefil střídající osmnáctiletý mladíček Rastislav Stříška a Kladno si tak připsalo důležité tři body.

 

Ostrov naopak odjel s prázdnou hlavně proto, že nedokázal využít nadějně rozehrané první půle. Zůstává tak stále na sestupové 14. příčce se ztrátou dvou bodů na třináctou Libiš.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov
Ivan Filip - trenér: "První poločas jsme odehráli velmi dobře a byli jsme lepším týmem. Chtěli jsme co nejdéle udržet výsledek 0:0 a spoléhat na brejky. Bohužel jsme ale do poločasu inkasovali gól a po chybě brankáře zkraje druhého poločasu druhý. Soupeř zvýšil z penalty a my jsme potom už jen snížili. V zápase nás srazily individuální chyby."



Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - T. Borák [-] , Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] (83. T. Abrham [-] ) , V. Kalina [-] - D. Šíma [-] , T. Pospíšil [-] (67. D. Richter [-] ) , A. Holub [-] , J. Růžička [-] - V. Procházka [-] (73. F. Dejčmar [-] ) , V. Kraus [-] (88. R. Stříška [-] )

FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (75. J. Kostka [-] ) , M. Rašman [-] (81. J. Toth [-] ) , F. Nedbalý [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Jankovský [-] (67. L. Plos [-] ) , J. Janda [-]

ŽK: 88. D. Šíma .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dobrý Jan - HURYCH Jan, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Kladno po špatném začátku jara v minulém kole zabralo. Zvítězí i proti Ostrovu."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích