0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:15

25.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín zvládl anglický týden na jedničku, po Písku si odváží výhru i z Benešova


Branky


15

Vltavínský celek obstaral jediný vložený duel tohoto týdne a z Písku si odvezl výhru o dvě branky. Navázat na to chtěli svěřenci Martina Frýdka i v Benešově. Ten ale dokázal pražský celek v přípravě zničit v poměru 4:1 a doufal, že podobný výkon předvede i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání v podání Vltavínu, Pražané vedli už od 3. minuty

Vstup do zápasu se povedl skvěle hostům, kteří se prosadili po dohrání standardní situace. Centrovaný míč z kopačky Uvíry proskákal vápnem až na zadní tyč, kde číhal volný Podzimek, jenž z pár metrů zamířil přesně pod břevno. Lokáda pak dále domácím zatápěla a mohla několikrát navýšit skóre.

 

Benešov hrozil z občasných brejků a následných rohů, ale Koblenc spolu s obranou vše uhlídal. Největší šance přišla v poslední minutě, kdy M. Lauricella postupoval sám na bránu hostů, ale výtečně se stihl vrátit Hovorka a skluzem odebral čistě míč. Do kabin tak šli po 45 minutách spokojeni hosté.

Kanonýr Veselý otupil snahu domácích a uklidnil hosty dvěma brankami

V úvodu druhého poločasu byl Benešov o poznání aktivnější a svým nástupem svého protivníka dokonale zaskočil. Bohužel pro domácí zůstalo několik velice slibných šancí neproměněno, když několikrát hosté stačili v posledním momentě míč zachytit nebo mířily střely benešovských mimo tři tyče. Neproměnění tlaku ve vyrovnání se pak ukázalo jako klíčové pro vývoj duelu. Po deseti minutách druhého poločasu totiž při rozehrávce chyboval domácí gólman Tetourem a prozatímní král střelců ČFL Veselý míč odehrál do odkryté klece.

 

Poté Lokáda znovu získala půdu pod nohama, zápas ztratil na tempu a hosté chtěli dohrát utkání v klidu. Ještě větší pohodu na jejich kopačky pak přinesl třetí gól, který padl v 68. minutě po krásném lobu opět z dílny Veselého. Benešovu nakonec nebylo souzeno vstřelit ani jednu branku, a tak se Vltavín mohl radovat z druhé venkovní výhry za poslední čtyři dny.

 

Zdroj: skbenesov.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Trenér Josef Laštovka: "Dnešní vysoká porážka mě velmi mrzí. Výsledek 0:3 není úplně odpovídající, protože šance na srovnání nebo snížení jsme měli. My ale trpíme na neproměňování šancí, případně se občas ani do zakončení nedostaneme. Vltavín své šance proměnil, potrestal naše chyby a zaslouženě vyhrál."




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] , Z. Vrňák [-] (61. M. Turek [-] ) , J. Vosáhlo [-] (84. O. Rataj [-] ) , D. Pedro [-] - A. Lauricella [-] (61. O. Brokeš [-] ) , F. Zoubek [-] (67. M. Slanina [-] ) , V. Engelmann [-] - M. Lauricella [-] (76. P. Srb [-] ) , P. Hampl [-] , P. Švantner [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , D. Zoubek [-] , L. Láncz [-] , J. Eichler [-] (76. J. Pouzar [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , L. Veselý [-] (81. J. Špaček [-] ) , B. Abena [-] (84. J. Šmalcl [-] ) , V. Valíček [-] (71. D. Tichý [-] )

ŽK: 47. J. Vosáhlo .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Štěrba Václav - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra hostů

Vltavín bude chtít potvrdit vítězství z minulého kola a znepříjemnit ještě boj o první místo Zápům. Proto si myslím, že pražský tým v Benešově vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích