0:1
(0:1)
35. P. Sarr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj celků z popředí tabulky ovládli hosté z Radotína, Domažlice odpověď na jedinou branku utkání nenašly


Branky


35. P. Sarr
17

Po šlágru Záp s Vltavínem přineslo toto kolo další atraktivní duel týmů, které čeří vody na čele tabulky. Pátý Radotín se přijel oklepat po domácí prohře na Chodsko. Domácí Jiskra měla za cíl navázat na vzestupnou tendenci výkonů i bodových přísunů a nepřijít o 5bodový náskok před soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Afričtí hráči byli vidět a Sarr zajistil hostům poločasové vedení

Že jde v zápase o hodně ukázaly už první minuty, kdy se to na hřišti hemžilo nepřesnostmi. Až ve 12. minutě domácí předvedli kloudnou fotbalovou akci a hned z toho byla branka. Radost modrobílých byla ale předčasná, neboť pomezní držel praporek nad hlavou.

Po pauze zaviněné ošetřováním pomezní rozhodčí se do vyložené šance prodral Nigerijec ve služnách radotínských Bassey a podařilo se mu skórovat. I tuto radost ale přerušila signalizace rozhodčích, že brance předcházel ofsajd. O 3 minuty později už to ale přišlo, protože se k odraženému balonu dostal druhý africký hráč hostů Sarr a nekompromisně poslal míč mezi tři tyče.

Na konci poločasu ještě nad hřištěm vzplály emoce, když se domácí lavička dožadovala odpískání nedovoleného zákroku na svého hráče. Nervózní závěr první části ale nic nezměnil na tom, že se do kabin odcházelo za výhodnějšího stavu pro hosty z Olympie.

Druhý poločas přinesl karetní festival sudího, góly už ale nepadaly

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hráči hostujícího celku ve žlutých dresech. Ve 47. minutě se do šance hnal Bassey, ale domácí brankář prokázal dobrý přehled a odhlavičkoval míč do bezpečí. O dvě minuty později se v šanci objevil Broukal, ale domácí obrana jeho pokus zblokovala.

V 60. minutě se připomněli i domácí, ale Kadar ani Došlý Čápovu svatyni neohrozili. O 6 minut později pak postupoval na branku Domažlic znovu Bassey, ale svůj projektil poslal vedle. V 76. minutě se opět do možnosti řítil hostující útočník s číslem 90 na zádech, ale Brych zase skvěle vyběhl a odpálil míč pryč.

Na druhé straně se modrobílí zlobili po tvrdém souboji 20 metrů od branky Radotína, po kterém zůstal na hřišti ležet domácí Došlý. Hráči Jiskry těžce snášeli nepříznivý vývoj, ale místo útočných akcí jim v zápisu o utkání naskakovaly pouze žluté karty. V 89. minutě se do šance ve vápně dral střídající Rychnovský, ale ani on nedonutil Čápa k zákroku. Platonický tlak Jiskry v posledních minutách už k brance rovněž nevedl, takže Olympia Jiskru překonává i na jejím hřišti a přibližuje se k ní na rozdíl dvou bodů.

 

Zdroj: olympiaradotin.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Brankář Lukáš Brych: "Nastoupili jsme dnes proti kvalitnímu týmu z Radotína a od začátku to bylo vidět. Na balónu byli silní a hlavně mají výborně rychlostně vybavené hráče do útočné fáze. My jsme nehráli dobře, báli jsme se kombinovat už od naší brány a nebylo to ono. Tím pádem jsme se nedostali do tlaku a nevytvořili jsme si žádnou šanci kromě gólu z ofsajdu. Radotín nám vstřelil vcelku lacinou branku, kde měli i trochu štěstí a my smůlu. Do druhé půle jsme šli s tím, že se pokusíme vstřelit brzkou branku a zápas zdramatizujeme. Bohužel to moc nešlo. A nejen naší vinou. Ale tohle vůbec hodnotit nechci. Je to každpádně škoda! Doufám, že se z toho oklepeme, do dalšího zápasu se zlepšíme a uhrajeme nějaké body."

Olympia Radotín
Trenér David Jarolím: "Zápas jsme zvládli výborně zejména po taktické stránce. I herně se nám dařilo. Z naší strany to byl kvalitní týmový výkon. Soupeř byl velmi dobrý a o to více si vítězství vážím. Jediné, co nám opět chybělo, bylo proměňování brankových příležitostí."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - F. Čihák [-] (46. M. Bauer [-] ) , D. Černý [-] (71. T. Arzberger [-] ) , P. Došlý [-] , M. Hrubý [-] , J. Matas [-] , D. Brabec [-] (56. D. Skopový [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Kadar [-] (77. M. Rychnovský [-] ) , J. Teršl [-] (52. J. Vais [-] ) , P. Mužík [-]

Olympia Radotín
O. Čáp [-] - F. Bassey [-] (82. V. Brabenec [-] ) , V. Milec [-] , Z. Volek [-] (78. J. Ježdík [-] ) , J. Trýzna [-] (90. M. Písačka [-] ) , L. Koutenský [-] (68. P. Ježdík [-] ) , P. Sarr [-] (86. F. Císařovský [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , M. Jiránek [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

ŽK: 36. P. Mužík , 45. F. Čihák , 64. M. Bauer , 71. M. Hrubý , 74. P. Došlý , 77. J. Kadar , 87. L. Brych , 90. D. Skopový - 15. M. Jiránek , 55. J. Trýzna , 81. P. Sarr , 82. F. Bassey , 86. V. Brabenec .
Hráči zápasu: P. Sarr , M. Jiránek .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Váňa Josef - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra domácích

Domažlice jsou jeden z nejlepších týmů celé ligy a myslím si, že si výhru pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů