0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 15:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedené střídání rozhodlo o výhře Klatov


Branky


22

Počasí fotbalu moc nepřálo, i tak se ale na podmáčeném hřišti odehrál zápas týmů z rozdílných pozic v tabulce. Domácí Mariánky mají z podzimu nahráno, ale na jaře to není ono. Klatovy jsou na krásném třetím místě. V minulém kole dostaly doma napráskáno od Čížové, což chtěly nyní napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Po nepěkném počasí se v Mariánkách odehrál zápas plný soubojů. Trávník byl po dešti připravený na skluzové hody. Šance byly na obou stranách. Jeden na jednoho to zkoušel jak Pavlík, tak i Pavlovič, ale oba ve svých šancích nebyli úspěšní. Na druhé straně měl blízko ke gólu Lattisch. Domácí expres po půl hodině hry utekl obraně a zasahovat musel až Rojík. První poločas branku nenabídl, a tak se o vítězi muselo rozhodnout až v tom druhém.

 


 

Povedené střídání

Mariánky nastoupily do druhého poločasu s chutí a bylo na domácíh vidět, že chtějí bodovat. Blízko ke gólu byl Lattisch, ale mířil do tyče. Neujala se ani střela Kravara. Klatovy přečkaly nápor domácích a přihlásily se o slovo. Z domácí defenzivy hosté cítili, že se dá překonat. V 70. minutě zavele trenér Čadek ke střídání. Ze hřiště odstoupil Bálek, kterého nahradil Diviš.

 

Střídající hráč vrátil trenérovi důvěru o deset minut později gólem! Lukeš jej vyslal za obranu a Diviš v zakončení zachoval chladnou hlavu - 0:1. Vedení mohlo být ještě navýšeno, ale Krásného zradil první dotyk s míčem. Mariánky ve zbytku zápasu nenašly na inkasovaný gól odpověď, a tak všechny body budovaly do Klatov, které konec zápasu kouskovaly střídáním.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Věděli jsme, že Klatovy venku hrají zezadu a na brejky. Byl to vyrovnaný zápas, bylo tam hodně soubojů. Oba týmy měly šance, ale do šaten se šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase jsme nastřelili Lattischem tyč a bohužel v závěru inkasovali. Na inkasovaný gól jsme bohužel nenašli odpověď.

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: V Mariánkách jseme nastoupili s několika změnami a chvíli trvalo než si to sedlo. Utkání jsme mohli rozhodnout daleko dříve, ale to je obehraná písnička. Získali jsme zasloužené tři body. Domácí mohli vytěžit z utkání daleko více, ale věnovali se výkonu všech okolo než sami sobě, a to je odvádělo od fotbalu. Jsem rád, že jsme alespoň výsledkově napravili reputaci. Někdy hrajeme fotbal, který se líbí a dostaneme přes... Podruhé je to více o bojovnosti a bodujeme. Prostě fotbal nemá logiku.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] , T. Šilhán [-] , Z. Štěpán [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] (78. D. Pěček [-] ) , J. Lattisch [-] (81. M. Stehlík [-] ) , P. Grambal [-] (83. M. Lorenz [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] (70. F. Diviš [-] ) , M. Lukeš [-] (90. J. Bošek [-] ) , J. Sojka [-] , K. Pavlík [-] (84. P. Kotrba [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (75. L. Krásný [-] ) , D. Tříska [-] (88. M. Marek [-] ) , Z. Cibulka [-]

ŽK: 35. P. Grambal , 64. J. Lattisch , 67. M. Drahorád , 90. M. Kravar - 32. L. Bálek , 64. D. Dolanský , 90. M. Janda .
Hráči zápasu: J. Blažek - M. Janda , J. Rojík , M. Lukeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KYNCL Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: remíza

Další těžké utkání, remíza.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích