Opatov dostal doma výprask od Moravských Budějovic B


14

Rezerva Moravských Budějovic si přivezla z Opatova nečekaně vysokou výhru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Do Opatova přijely Moravské Budějovice B, které okupují klidný střed tabulky. Opatov by naopak rád ještě zabojoval o návrat do Okresního přeboru, který je ale hodně vzdálený. Na podzim se radoval z výhry Opatov po výhře 4:3. Hrálo za chladného nedělního počasí další mistrovské utkání v Opatově. Omezením hostů byl malý počet hráčů, pouze jeden na střídání a několik zraněných hráčů, kteří i přes svá zranění museli k zápasu nastoupit. Na začátku druhého poločasu musel navíc kvůli zranění střídat Černý Michal, takže do konce zápasu už nebyla možnost prostřídat. I přes tato omezení odehrály Moravské Budějovice tento zápas na výbornou.

Na začátku zápasu přežili několik samostatných úniků, které zlikvidoval Jaroslav Jelínek a postupem času si hosté začali vytvářet i své brankové příležitosti. Jednu z nich zakončil v 15. minutě chladnokrevně Škoda, když obešel i brankaře a zavěsil do prázdné branky. Domácí se snažili průnikovými přihrávkami posílat své hráče do brejků, ale ve většině případů je trápila nepřesnost nebo jejich úmysly přečetl výborný brankař Jelínek. Hosté neustále využívali každou příležitost, aby přidali druhou branku, kopali celou řadu rohových kopů, mělo nekolik nepřesných střel, ale nakonec se přeci jen dočkali. Ve 42. minutě vyslal Kvapil do samostatného úniku Kosmáka a ten nezaváhal. Poločas 0:2 pro hosty.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupilo béčko s tím, aby co nejdéle vydrželo neinkasovat a případně přidat další branku. Klíčové se nakonec ukázalo vynucené střídání Černého, místo kterého nastoupil Mario Premar. Ten se hned v obraně přehodil s Onřejem Nedvědickým, který se posunul do útoku. A hned se vzápětí, ve 49-té minutě, odvděčil trenérovi, když zvýšil hlavou, po rohovém kopu, na 3:0. Ondřej Nedvědický si pak ještě dokázal v 65. a 66. minutě zkompletovat hattrick. Hosté pak ještě pokazili řadu svých brankových příležitostí, ale to už je mrzet nemuselo. V závěru pak domácí jen zkorigovali výsledek na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Moravské Budějovice B: Výborný výkon předvedl Jarda Jelínek, který nás opravdu podržel a byl černou můrou domácích fotbalistů, kteří si na něm mnohokrát vylámali zuby.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , Z. Daniel [-] , M. Solař [-] (46. A. Konečný [-] ) , D. Čučelin [-] , P. Jirka [-] , M. Čurda [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] (61. V. Eliáš [-] ) , M. Kšír [-] , R. Kabelka [-]

SK Moravské Budějovice B
J. Jelínek [-] - J. Povolný [-] , O. Nedvědický [-] , T. Michal [-] , J. Benda [-] - Z. Škoda [-] , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , J. Kosmák [-] - J. Kvapil [-] , M. Černý [-] (47. M. Premar [-] )

Hráči zápasu: O. Nedvědický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - KVAISER Jiří, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2019 18:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Opatov je doma velmi silný a navíc stále bojuje o návrat do Okresního přeboru, proto výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Opatov je doma velmi silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích