4:3
(2:1)
15. M. Bouzek
49. L. Král (vl.)
63. M. Piksa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav třikrát dotahovala, napočtvrté už jí to však nevyšlo


Branky


9. E. Šály , 39. E. Šály , 54. L. Krivda , 78. O. Šebor - 15. M. Bouzek , 49. L. Král (vl.) , 63. M. Piksa
0

V rámci dvadvacátého kola se polu střetla mužstva ze spodní části tabulky, tedy domácí Damnov a zatím sestupující Sulislav. Ta v utkání byla až překvapivě aktivní a od počátku nechtěla nic vzdát. Utkání velmi zdramatizovala a Damnov se s ní celkem trápit. Sice nebyla lepším týmem, ale jeden bod by si určitě zasloužila. Však také dokázala třikrát vyrovnat, ale počtvrté už se jí to zkrátka nepodařilo a odjíždí opět bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva i přes sedm branek v utkání svírala opět špatná produktivita, střelecky se jim zkrátka nedaří, a kdyby se dokázali trefit při více možnostech, mohlo být utkání ještě o něco atraktivnější. Ale i tak se už během první desetiminutovky dostali domácí do vedení, když se dobře trefil Erik Šály. Vyrovnat se už ale o chvíli později podařilo i Sulislavi a bylo jasné, že čisté kotno tentokrát mine oba gólmany. Poté se dlouho hrálo za vyrovnaného stavu, ale v závěru poločasu se ještě dokázal prosadit znovu Šály a poslal svůj tým opět do vedení.

 

Chvíli po zahájení druhé půle si však vybral špatnou chvíli jinak skvělý Král a vlastním gólem dostal soupeře zpět do hry o body. Ale domácí vlastní branka rozhodně nijak nezmrazila, ba naopak, nakopla je ještě k vyšší aktivitě směrem kupředu. A už po chvíli vedli Damnovští znovu, když přesně pálil Lukáš Krivda. Hosté ale také nelenili a opět, zásluhou Piksy, dokázali už potřetí vyrovnat. Dlouho se poté hrálo opět za vyrovnaného stavu, dokud v osmasedmdesáté minutě definitivně nerozhodl obránce Šebor, který svým zásahem upravil na už konečných 4:3 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Hrálo se vlastně o sestup. My jsme měli štěstí v tom, že jsme proměnili více šancí, než soupeř. Více snad není ani, co hodnotit.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): Domácí byli asi aktivnější, ještě nedali několik šancí. Myslím, že byli o trochu lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. My jsme se svou hrou spokojeni, ale nejsme spokojeni s naším proměňováním šancí, opět jsme mohli dát daleko více branek, než jsme dali.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , L. Král [-] - M. Drozda [-] , L. Rabas [-] , J. Bukva [-] , K. Duda [-] - E. Šály [-] , L. Krivda [-]

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , L. Gebert [-] , T. Duník [-] - K. Hanzlík [-] , M. Pánka [-] , M. Bouzek [-] , P. Hlavin [-] - K. Löbl [-] , L. Mička [-]

ŽK: 35. J. Bukva , 68. K. Duda - 48. L. Gebert .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.