L. Hnízdil 45. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice s Koněšínem nerozhodně


Branky


45. L. Hnízdil (p.) - 54. J. Hricák
14

Fotbalisté Koněšína vybojovali na horké půdě Třebenic cennou remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Ve šlágru kola přivítaly Třebenice na svém hřišti vedoucí tým soutěže z Koněšína, který minulé kolo doma smáznul Myslibořice 6:0. Třebenice naopak podlehly na hřišti Studence 2:1. Na podzim se radoval z výhry 5:3 Lídr soutěže z Koněšína. Utkání se hrálo za krásného ideálního fotbalového počasí, ve kterém skoro celý poločas hráli prim obrany a také brankáři obou celků drželi akcie na bodový zisk. Až ve 44. minutě kapituloval jako první hostující gólman Matěj Hůlka, kterého překonal z pokutového kopu Leoš Hnízdil a tím poslal domácí barvy za jásotu téměř stovky domácích fanoušků do vedení - 1:0. To byla pro hosty hodně studená sprcha a tento moment mohl klidně být z jedním z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Vedoucí tým tabulky z Koněšína tak měl v kabině hodně o čem přemýšlet, aby udrželi naději na bodový zisk. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nebylo ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Hosté dokázali brzy vyrovnat

Druhá půlka patřila na začátku hlavně hostujícímu týmu z Koněšína, který dokázal poměrně brzy vyrovnat, když se v 54. minutě prosadil přes Vladimíra Paláta Jan Hricák - 1:1. Bylo tedy vyrovnáno, a tak se mohlo zase hrát od začátku. Do konce zápasu tak zbývalo ještě mnoho času a vše bylo zcela otevřeno. Ale i přes některé šance obou soupeřů již žádný gól nepadl, a tak se oba týmy rozešly smírně po výsledku 1:1.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hráček Ladislav, trenér: Dnes k nám přijel opravdu kvalitní soupeř, kterému jsme byli určitě rovnocenným partnerem a nechybělo moc a mohli být všechny body naše.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , M. Kárník [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , L. Hnízdil [-] , L. Buchal [-] (46. L. Svoboda [-] ) , M. Ondráček [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Netrda [-] , J. Hricák [-] , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] (74. P. Hricák [-] ) , R. Badura [-] (74. D. Pokorný [-] ) , O. Šibůrek [-] , T. Konečný [-] (46. P. Seifer [-] ) , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 56. L. Hnízdil , 59. T. Ondráček - 84. J. Hricák , 87. M. Netrda .
Hráči zápasu: J. Fiala - J. Hricák .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 4. 2019 04:34
Mimo jiné bych upřesnil počet fanoušků, z Koněšína jich bylo vic jak domácích (a není to jen tento případ...) DĚKUJEME ZA PODPORU!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Třebenice se poslední dobou dost trápí a jejich výkony jsou jak na houpačce toho využije Koněšín a odveze si všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů