Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště si postup udrželo, proti Baníku nepřipustilo žádné drama


0

Stré Sedliště už o titul dávno definitivně přišlo a závěr sezóny si navíc zkomplikovalo natolik, že se před posledním utkání musleo vůbec bát o udržení druhého místa před Halží. Sedliště se ale rozhodlo, že žádné drama nepřipustí a od začátku svého soupeře jasně přehrávalo a pouze přidávalo branky. Nakonec však i dvakrát inkasovalo, ale proti jeho šesti brankám to vlastně už nic neznamenalo. Myslím, že Sedliště nakonec bude po složitém závěru sezóny toto vítězství ještě dlouho oslavovat, protože mu zajistilo postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Do dnešního utkání jsme nastupovali s vědomím, že musíme vyhrát, abychom si pohlídali to své druhé místo. Věděli jsme, že pokud chceme bojovat o postup, musíme vyhrát, abychom se nemuseli o svou pozici už bát. Nic jsme nepodcenili a měli jsme utkání ve svých rukou, hráli jsme v obrovském vedru velmi v poklidu, spíše jsme si přihrávali odzadu a dali jsme pár branek.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Já jsme jen rád, že je konec sezóny a teď musíme jen doufat, že to dáme přes léto dohromady a příští rok budeme moci hrát trochu výše.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - P. Hrubý [-] , W. Tattan [-] , D. Zavacký [-] , O. Rožumberg [-] - L. Buben [-] , M. Pažountka [-] , M. Vokurka [-] , M. Patočka [-] - V. Pešek [-] , J. Petráška [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - M. Founě [-] , R. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] , D. Martínek [-] - L. Belobrad [-] , L. Květoň [-] , J. Nejedlý [-] , R. Földési [-] - J. Fidler st. [-] , P. Lukáš [-]

ŽK: 26. P. Hrubý , 74. O. Rožumberg - 23. L. Květoň , 68. R. Földési .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.