2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí stáhlo v posledních minutách dvoubrankové manko, s Černým Dubem se rozešlo smírně


Branky


18

Homole – Černému Dubu se v utkání 18. kola III. třídy proti Lipí povedl první poločas. Ještě lépe bylo pro domácí v 53. minutě, kdy jejich vedení navýšil Tomáš. Lipí se ovšem nevzdalo, a to se mu vyplatilo. Nejprve Moravec v 84. minutě snížil na rozdíl jediné trefy a o pět minut později se stejný hráč postaral o srovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili Lipí

K dalšímu utkání cestovalo Lipíčko do nedalekých Nových Homolí, kde se utkalo s Černým Dubem. Tomu patřila 4. pozice v tabulce a tak bylo jasné, že naše hráče nečeká jednoduchý zápas. Úvodu zápasu se ujali domácí. Drželi balon a po kombinaci po levé straně si vytvořili standardku z nebezpečného místa. Macháček tak musel hned v první minutě utkání vytáhnout skvělý zákrok. Další střela domácích skončila na boční síti. Lipíčko poprvé zahrozilo v sedmé minutě. Skvělou kombinaci předvedli Moravec, J. Říha a Kaše, kdy poslední jmenovaný slabou skákavou střelou trefil tyč. M. Svoboda se snažil podporovat útok, viděli jsme od něj pár sprintových náběhů, bohužel z toho Lipí nedokázalo nic vytěžit. Po čtvrthodině zápasu se hra začala postupně vyrovnávat. Lipí začalo být důraznější v osobních soubojích a jednotliví hráči si začali více věřit při hře jeden na jednoho. Skákavou střelu Moravce domácí gólman s problémy chytil. První gól zápasu jsme viděli v 19. minutě. Ne příliš dlouhý odkop Macháčka skončil na kopačkách záložníka Ondřeje Tomáše. Ten prokličkoval přes tři naše hráče a přesnou ranou k tyči zajistil svému týmu vedení - 1:0. Dále jsme viděli rychlý výpad pravého beka domácích, naštěstí pro Lipí se sám zahnal do autu. V dalších minutách stříleli Moravec a Mojžíš, jejich střely však nejistému brankáři Černého Dubu nenadělaly větší problémy. Domácím výborně fungoval střed hřiště, kde dokázali Lipí přehrávat. Právě z toho si vytvořili dvě dobré šance, kdy domácí hráč běžel dvakrát sám na Macháčka, v obou situacích ale branku hostí přestřelil. Lipí se nedokázalo dostat k pořádnému zakončení. Až ke konci poločasu předvedl individuální akci Moravec, jeho střelu na zadní tyč gólman chytil. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté dokázali v závěru alespoň vyrovnat

I na začátku 2. poločasu jsme viděli standardku domácích, tentokrát letěla vysoko nad Macháčkovu branku. Při chuti byl Moravec, který přešel přes dva domácí hráče a poslal balón před bránu, přetaženým centrem ve vápně ale nikoho nenašel. V 53. minutě Černý Dub zahrával dlouhý aut, následoval vyhraný souboj na hranici vápna, míč se dostal na hlavu domácího Ondřeje Tomáše, který přidal svou druhou branku v utkání - 2:0. Z chybné rozehrávky Mojžíše vytěžil Černý Dub pouze rohový kop. Po hodině hry se domácí opět dostali do další šance. Po přenesení hry zprava doleva došlo k přehození vyběhnutého Macháčka, na brankové čáře ho však zastoupil Mojžíš a tak se skóre neměnilo. Po dlouhém autu hlavičkoval dobře Holinka, brankář Černého Dubu míč vyboxoval do bezpečí. Po faulu na Jeňka zahrával strandardku J. Říha pouze do rukou gólmana. Lipí se čím dál více tlačilo do zakončení. Domácí zahrozili z rychlého protiútoku, který na poslední chvíli zachraňoval Mojžíš. Vondroušek krásným centrem vybídl k zakončení Š. Svobodu, ten však hlavou nemířil mezi tři tyče. V 84. minutě to vzal na sebe opět Pavel Moravec. Pouze si narazil s Z. Jinkem a jinak bezchybnou individuální akcí zakončenou střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci - 2:1. Do vápna Černého Dubu létal jeden centr za druhým. Macháček poslal dlouhý míč dopředu na J. Říhu, který byl faulován. K míči se postavil Pavel Moravec a technickou střelou na zadní tyč zařídil Lipíčku vyrovnání - 2:2. V závěru zápasu jsme ještě viděli 3 červené karty. Nejdříve se J. Říha porval s Hošnou, poté šel ven po druhé žluté kartě Š. Svoboda. Po špatně rozehrané standardce domácích rozhodčí ukončil zápas. Lipí tak dokázalo vytěžit s minima maximum. Po špatné první půli dokázalo na konci zápasu vyrovnat a získat alespoň bod. V zápase jsme navíc přišli o Jirku Holinku, který vyfasoval berle, a sezóna pro něj s největší pravděpodobností skončila. Další zápas odehraje Lipí na domácím hřišti v neděli 28. 4. 2019 proti nepříjemnému soupeři z Chrášťan. Přijďte naše hráče podpořit, utkání začíná tradičně v 15:00 hodin.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - P. Hošna [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-] - M. Švercl [-] , M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] - D. Schneider [-] , T. Barták [-] - F. Kapoun [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - L. Kruťko [-] , Š. Svoboda [-] , J. Říha [-] - T. Jeněk [-] , P. Moravec [-] - D. Vondroušek [-] , J. Mojžíš [-] , D. Skála [-] , T. Jinek [-]

ŽK: 38. D. Schneider - 83. Š. Svoboda . ČK: 88. P. Hošna - 88. J. Říha , 90. Š. Svoboda .
Hráči zápasu: O. Tomáš - P. Moravec .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: GRANEC Robert - BERAN Václav (N), KASTL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Miloš Schuster
Tip experta: výhra domácích

Souboj sousedů v tabulce, mírně favorizuji domácí.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích