0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí nedokázalo využít své šance a s Mladým remizovalo


Branky


18

Utkání mezi Lipím a rezervou Mladého bylo hodně vyrovnané. Útočníci ale neměli svůj den, takže diváci nakonec branku v zápase neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

Začátek zápasu se odehrával ve velice svižném tempu. Oba týmy se snažily na těžkém terénu kombinovat. K prvnímu zakončení se dostali domácí v sedmé minutě. Trestný kop vyboxoval Macháček na roh. Jedenáctá minuta přinesla první střelu hostujícího celku. Vondroušek si narazil míč s Kruťkem, střela mezi tyče ale nezamířila. O minutu později další akci zakládal Macháček. Přesným výkopem našel nabíhajícího Kruťka, ten si míč zpracoval a popotáhl, avšak zakončení bylo příliš slabé a tak domácího gólmana nemohlo překvapit. Další minuty patřily domácím. Rychlá rozehrávka přímého kopu ale nic nepřinesla, stejně tak další dva rohy a následné zakončení mimo tři tyče. Na druhé straně pálil Holinka, střelu stihli domácí zablokovat. Ve 20. minutě se dala pískat penalta. M. Svoboda zfauloval ve vápně domácího hráče, rozhodní ovšem zůstal chladný a tak se hrálo dál. Střela Vondouška letěla nad branku a centr M. Říhy zakončoval hlavou Jeněk hlavou pouze gólmanovi do náruče. Dobře fungovala spolupráce na pravé straně M. Svoboda - Kruťko, bohužel ani to nevedlo k prvnímu gólu. Po autu M. Říhy si domácí málem dali hlavou vlastní gól. Největší šanci Lipí měl T. Jinek. Naskočil si na Vondouškův centr, ale hlavou trefil pouze dobře stojícího domácího brankáře. V závěru prvního poločasu dominovali hráči Mladého. Dostali se celkem ke třem zakončením i díky nedůrazným odkopům obrany Lipí. Macháček za sebe žádnou střelu nepustil a tak první poločas skončil bez branek.

Diváci se branek nedočkali

Druhý poločas začal dlouhým výkopem Macháčka. Jeněk si míč zpracoval, ale 30-ti metrovým sprintem se spíše zahnal k rohovému praporku. Oba týmy se střídaly v nepřesné kombinaci. Ke střele se Lipí dostalo až v 50. minutě, kdy se míč z rohu dostal až k Mojžíšovi, který ale nemířil přesně. V 60. minutě zahrozilo poprvé i Mladé. Domácího útočníka vychytal Macháček. Hrál se fotbal bez zakončení, oba týmy se snažily kombinovat, ale nepřesné přihrávky a špatný první dotek vedl pouze ke ztrátám balonu. Vondroušek se snažil rozehrávat většinu akcí Lipí. V 78. minutě však mělo velkou šanci Mladé. Na levé straně nešťastně tečoval míč Kruťko, domácí útočník se ocitl sám před Macháčkem, naštěstí pro Lipí hostující branku přestřelil. Ani akce po ose Vondroušek - Holinka - Svoboda M. ke gólu nevedla. Deset minut před koncem Skála fauloval před vápnem domácího hráče a Mladé mělo možnost zahrávat trestný kop z velice dobré pozice. Macháček balon vyrazil a následná dorážka se mezi tyče nevešla. Ke konci zápasu táhl ofenzivu Lipí zkušený Vondroušek, který měl v poslední minutě možnost změnit skóre utkání. Na hranici vápna se uvolnil kličkou doprostřed, ale sám před gólmanem nevystřelil příliš důrazně a gólman tak míč pohodlně sebral do rukavic. Následoval hvizd rozhodčího, diváci se tak žádné branky nedočkali.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Facebook: Vyrovnané utkání téměř bez šancí. Na to že soupeř hraje na špičce, tak jsme od něj asi čekali víc. Možná je pro nás jenom bod ztráta.




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - V. König ml. [-] , P. Schuster [-] , P. Šimek [-] , J. Fried [-] , T. Perníkář [-] , M. Ziegler [-] , L. Szojka [-] , M. Pešek [-] , M. Schuster [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , O. Kaše [-] - T. Jinek [-] , Š. Svoboda [-] - T. Jeněk [-] - D. Vondroušek [-] , D. Skála [-] , J. Holinka [-] , M. Říha [-] , J. Mojžíš [-]

ŽK: 27. O. Kaše , 81. D. Skála .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - HLAVÁČ Josef (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: výhra hostů

0:4. Lipí potvrdí své postavení v tabulce a v pohodě si dokráčí pro výhru.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 11. 2018 11:03

Tip: výhra domácích