6:1
(2:1)
31. L. Kubelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky dostaly debakl, Hostouň drží formu


Branky


38. D. Fábry , 42. R. Linc , 52. D. Fábry , 56. M. Dolejš , 59. M. Slanina (p.) , 64. M. Slanina - 31. L. Kubelka (p.)
6

Dalšímu na góly bohatému utkání mohli toto kolo příhlížet fanoušci v Hostouni. Domácí sice pustili ze začátku Klobuky do vedení, nakonec to ale byla rezerva Hostouně, která vedla otěže celého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň opět otáčela

Do šancí se ze začátku zápasu dostávali domácí, žádnou z nich se jim ale nepodařilo využít. V druhé půli prního poločasu pak David Fábry jednal za hranicí pravidel a rozhodčí Glogar nařídil pro Klobuky pokutový kop. Ke kterému se 31. minutě posatvil Leoš Kubelka a proměnil, 0:1.

 

Hostouň je už ale zvyklá otáčet zápasy z jednobrankového náskoku svého soupeře a nezalekla se ani nyní. V 38. minutě využil chyby klobuckých stoperů David Fábry a vyrovnal na 1:1. V jeho stopách šel o čtyři minuty úspěšně i Radim Linc. Skóre bylo před odchodem do kabin tedy 2:1.

Klobuky jako by ani nenastoupily

Po výměně stran jako by Klobuky do zápasu vůbec nenastoupily. V ofenzívě snahy úplně opadly a ani obrana se nedokázala výpořádat s útokem domácích. V 52. minutě byl podruhé úspěšný Fábry, po čtyřech minutách se k němu přidal Dolejš a náskok domácích byl hned 4:1.

 

V 59. minutě se z pokutového kopu prosadil Slanina, který definitivně ukončil klobuckou blamáž tím, že přidal další trefu na 6:1 v 64. minutě utkání. Béčko Hostouně tak vyhrálo páty zápas v řadě (jednou po penaltovém rozstřelu) a podruhé za sebou více než čtyřgólovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Dnešní zápas mě utvrdil ve faktu, že tým má sílu a chuť. Jen to chvíli trvá, než si to všichni uvědomí. Je to už třetí zápas v pořadí, kdy to začíná 0:1 a pak je z toho brankostroj. Děkuji všem hráčům za přístup k tomuto zápasu a jsem rád, že mohu takovýto fotbalový tým trénovat.“




Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Slanina [-] (67. V. Eliáš [-] ) , M. Hlava [-] (60. M. Hlaváček [-] ) , O. Žíla [-] (60. M. Čečetka [-] ) , R. Linc [-] , L. Krupička [-] , D. Fábry [-] , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] , V. Bělíček [-] , D. Viduna [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Pinc [-] , J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , A. Náprstek [-] - L. Kubelka [-] , O. Vébr [-] (38. D. Hřib [-] ) , A. Dragoun [-] (88. Š. Řička [-] ) , T. Pinc [-] - M. Douša [-] , J. Vébr [-] (63. J. Vadlejch [-] ) -

ŽK: 31. M. Slanina - 51. A. Náprstek , 55. J. Říčka .
Hráči zápasu: M. Slanina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Lukáš - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích