M. Zuda 38. (vl.)
V. Beneš 58. (vl.)
M. Balík 88.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány překvapivě porazily Zavidov


Branky


38. M. Zuda (vl.) , 58. V. Beneš (vl.) , 88. M. Balík - 42. T. Korčák
7

Lány v domácím prostředí dokáží sbírat body. Nyní změřily síly se Zavidovem, který se drží v horních patrech tabulky a přijel sem s jasným cílem - vyhrát. K němu nebyl daleko, ale to by musel proměňovat šance. Nyní na to doplatil a odjížděl s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zuda mířil do špatné sítě

Začátek patřil domácím, kteří si vytvořili tlak. Postupem času se ale hra srovnala. Zavidov byl blízko k pokutovému kopu, ovšem hlavní sudí Jarolímek byl jiného názoru. Na první branku se čekalo až do 38. minuty, kdy přišla ztráta Hanycha na polovině hřiště. Míče se ujal Matějka, vyslal kolmici na Petra, jehož střílený centr si srazil do branky Zuda - 1:0. Záhy přišlo vyrovnání, když využil Korčák prodlouženého míče od Skoupého, prodral se mezi domácí stopery a mířil přesně - 1:1.

Body zůstaly doma

Zavidov chtěl zápas otočit na svou stranu, ale k jeho smůle přišel další vlastní gól. Přímý kop si hlavou srazil do branky Beneš - 2:1. Zavidov postupem času více otevíral hru a neměl co ztratit. Vzadu držel tým jistý Kraus, aby jeho tým mohl operovat na útočné polovině. Hostujícímu celku nebyl uznaný gól z ofsajdu, když se po centru z pravé strany nacházel údajně v ofsajdu Korčák.

 

Dalším, kdo měl na noze vyrovnání, byl Žďánský, ale neměl dobře obuté kopačky a ve vápně mířil mimo. Poslední desetiminutovka byla plná šancí, tou největší byla hlavička Beneše po rohovém kopu, po které se rozeznělo břevno. Na druhé straně pak utekl Balík a razantní střelou na zadní tyč stanovil konečné skóre zápasu - 3:1.

 

Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Po dlouhé pauze jsme se konečně dočkali mistrovského utkání a na Lány jsme jeli pro 3 body. Po ospalém začátku jsme převzali iniciativu, bohužel jsme si pak dali vlastní gól. Když se nám podařilo srovnat, tak po neproměněné šanci si dáme druhého vlastence. Poté jsme trefili břevno, nebyl nám uznán gól po údajném ofsajdu. Při dvou sporných momentech ve vápně domácích zůstala píšťalka sudího němá. V závěru jsme to už otevřeli a dostali třetí branku. Nedá se nic dělat, kluci bojovali. Máme několik hráčů zraněných, někteří hráči odešli. Takže oproti podzimnímu zápasu s Lány nastoupilo v základu 7 jiných hráčů, což musí být znát. Ale jdeme od zápasu k zápasu, příští týden nás čeká první tým soutěže a my budeme chtít z tohoto zápasu vytěžit maximum."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , J. Mušálek [-] , P. Buršík [-] , J. Loskot [-] (69. L. Mocsonoky [-] ) - M. Slezák [-] , M. Cafourek [-] , M. Petr [-] , J. Matějka [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Havel [-] , V. Beneš [-] , P. Šíma [-] (62. D. Houdek [-] ) , T. Korčák [-] , J. Hanych [-] (54. D. Štiller [-] ) , J. Knor [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , M. Zuda [-] , M. Skoupý [-] (77. D. Žďánský [-] )

ŽK: 60. L. Kapoun , 62. M. Havel , 71. V. Beneš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolímek Roman - STEHLÍK Jan, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 14:03

Tip: výhra domácích