M. Klauz 36. (p.)
R. Vojkůvka 49.
2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný vyhrálo v Nespekách a skončilo třetí


Branky


36. M. Klauz (p.) , 49. R. Vojkůvka - 12. M. Tikovský , 17. L. Křeček , 42. M. Mareš
5

Nespeky - Ve velmi obtížných podmínkách nastoupilo domácí mužstvo proti Slanému. Po lijáku totiž zůstaly louže a nemalé množství vody na hřišti. Zápas se ale nakonec odehrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný vstřelilo tři branky

V 6. min. narazil Vimr míč na střelu Hollymu, který střílel tvrdě, ale míč se vytočil ven z brány a šel těsně vedle. Vzápětí hosté ustáli nebezpečnou situaci před Sedlákem. Ve 12. min. se Slaný dostalo do vedení, když Maroušek zprava poslal míč před Drážka a na zadní tyči Tikovský ve skluzu dokázal míč zblízka dopravit do sítě - 0:1. V 16. min. se hosté radovali podruhé. Vimr zleva parádně přihrál na střed hřiště na hranici pokutového území Křečkovi a ten umístěnou střelou po zemi nedal Drážkovi šanci - 0:2.

 

Ve 27. min. musel jít ze hry Galbavý kvůli svalovému zranění, nahradil jej Novotný. Právě on byl pak o dvě minuty později faulován ve slibné vzdálenosti od Drážkovy brány. K trestnému kopu se postavil Křeček, ale napálil jen zeď domácích a jeho opakovaná střela pak prosvištěla centimetry vedle pravé tyče domácí brány. O osm minut později domácí zahráli dlouhý nákop před Sedláka a rozhodčí Šefara viděl Hollyho přistrčení jednoho z útočících hráčů a odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Klauz a snížil - 1:2.

 

Ve 40. min. dokázali domácí ubránit útočné snažení hostí, když tři útočících hráčů zblokovali a Slaný zahrávalo pouze roh. Po jeho rozehrání ale jeden z obránců nastřelil při odkopu svého spoluhráče, míč přišel k noze Marešovi a ten jej pohotovou střelou uklidil do sítě - 1:3. V poslední minutě prvního poločasu pak ještě Drážek kryl hlavičku Mareše.

Nepseky snížily, ale víc se nestalo

Ve 47. min opět úřadoval Mareš, obránce posadil na zadek, jenže svou střelou si pak na Drážka nepřišel. V 50. min. po tvrdém souboji Sedláka s útočníkem domácích získal míč Vojkůvka a nepříliš prudkou střelou snížil na rozdíl jediné branky, když míč sotva přešel přes brankovou čáru - 2:3.

 

V 54. min. se v dobré pozici ocitl Peterka, ale pálil vedle. V 67. min. musel odstoupit ze zápasu Křeček, když v jednom ze soubojů utrpěl tržnou ránu na holeni. Nahradil jej Jungmann a kapitánskou pásku převzal Vimr. Ve zbytku utkání se již ani jeden tým nedostal do žádné šance.

 

Slaný si výhrou zajistilo třetí místo v tabulce a v případě zájmu může tento klub postoupit o soutěž výše do divize,



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "V Nespekách jsme odehráli poměrně tvrdé utkání a o ostré souboje, zvláště v druhém poločasu nebyla nouze. Oddechli jsme si, že rozhodčí uznali hrací plochu a zápas se odehrál. Na hřišti byla totiž před jednou bránou poměrně rozlehlá a hluboká louže a u středu hřiště další. Nakonec pomohlo čerpadlo. Naši hráči sklidili z úst trenérů chválu za bojovnost a nasazení, neboť se hrálo díky nařízení SKFS den po dokopné a tam pivo teklo proudem. Obsadili jsme díky lepšímu vzájemnému utkání s Poříčím třetí místo v tabulce a to nám dává možnost postoupit do divize. Nyní ale následuje téměř měsíc odpočinku a 13.července začne příprava na novou sezónu."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - J. Laštovka [-] , J. Myslivec [-] (46. S. Peterka [-] ) , A. Konopisky [-] , M. Večera [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - D. Pešta [-] (76. L. Maršoun [-] ) , J. Kukač [-] - R. Vojkůvka [-] (76. A. Jasz [-] ) , M. Klauz [-] (86. Š. Hamajda [-] ) -

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (90. P. Volgner [-] ) , M. Jaráb [-] , M. Holly [-] , T. Zíma [-] , M. Tikovský [-] (82. J. Hořejší [-] ) , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] (27. F. Novotný [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] (66. Š. Jungmann [-] ) , J. Kubaška [-]

ŽK: 39. A. Konopisky , 45. T. Krejza , 54. M. Večera , 57. R. Vojkůvka , 81. J. Kukač - 38. M. Mareš , 54. M. Tikovský , 77. J. Kubaška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Souboj na čele tabulky bude hodně vyrovnaný, Nespeky vyhrají na penalty.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza