3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hvozdnice porazili druhou Lhotu


Branky


7

Hvozdnice - Dva týmy z různých pater tabulky změřily své týmy v rámci šestadvacátého kola Ondrášovka KP. Druhá Lhota hrála na hřišti Hvozdnice, která pro změnu bojuje o záchranu a v tomto duelu získali domácí velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hvozdničtí otočili nepříznivý stav

Hvozdnici vůbec nevyšel vstup do utkání. Hned ve 4. minutě přišla chyba v domácí defenzivě a nikým nehlídaný Kudela otevřel skóre utkání - 0:1. Domácí ale věděli, že po fotbalové stránce nemají na Lhotu šanci, že musejí začít hrát více bojovně. Ve 12. minutě neproměnil zajímavou příležitost Obermajer, když po prodloužení Mrhala mířila jeho střela mimo tři tyče.

 

Ve 31. minutě byl v pokutovém území faulován Tomanec a penaltu proměnil Hromádka - 1:1. Odpovědět mohl rychle hostující Primus, ale proti byl brankář Hubínek. Ve 35. minutě se objevil ve své druhé šanci Obermajer a tentokrát se již nemýlil - 2:1.

 

Domácí přidali navíc před koncem poločasu ještě třetí zásah. Výhodu přímého kopu přetavil ve vstřelený gól Hromádka - 3:1.

Lhota své šance nevyužila

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji opět hosté, ale prčvní příležitost měl domácí Obermajer, ale jeho slabá hlavička však stav utkání nezměnila. V 55. minutě zakončoval Mbah, ale stoper Hodosi jeho zakončení vykopl z brankové čáry. V další šanci trefil Kudela břevno a Primus přestřelil odkrytou branku.

 

Hráči Lhoty i nadále více kombinovali a postuoem času otevírali zadní vrátká. Rychlé kontry domácí ale nevyužili, a tak poločasové skóre bylo zároveň i konečné.

 

Fotbalisté Hvozdnice možná až překvapivě porazily Lhotu a vzhledem k postavení v tabulce získali velmi důležité tři body, které při záchraně soutěže můžou hrát velkou roli.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Jakub Hromádka: "Utkání jsme zvládli skvěle, hráli jsme ve velkém tempu i nasazení. zareagovali jsme dobře i na brzy inkasovaný gól. Na rozdíl od minulých zápasů jsme si pohlídali i standardní situace, ze kterých bohužel dostáváme často většinu gólů. Lhota nás koncem druhé půle zatlačila, ale vše jsme ustáli, když při pár šancí při nás stálo i štěstí. Řekl bych ale, že naše vítězství je zasloužené. Předvedli jsme výborný, bojovný výkon, ke kterému jsme přidali i konečně fotbalovost."

SK Lhota
Jiří Kabyl, trenér: "Opět jsme měli problémy se sestavou, bylo nás pouze jedenáct, na střídání byl připraven pouze druhý brankář Vošmík. Lacino jsme se dostali do vedení, stejně lacino jsme darovali soupeři tři branky. Na umělecký dojem bychom asi vyhráli, ale rozhodují branky. My jsme chyby soupeře nepotrestali a z tohoto důvodu jsme si lepší výsledek nezasloužili:"



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Matys [-] (88. A. Hampl [-] ) , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] (70. A. Nejedlý [-] ) , D. Müller [-] , J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] , L. Obermajer [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Valín [-] , T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] , L. Primus [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-]

ŽK: 47. L. Obermajer - 2. E. Adjei , 57. T. Valín , 75. T. Chlapec .
Hráči zápasu: J. Hromádka , L. Obermajer .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vlk Miroslav - ROTH Patrik, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Lhota bez největších problémů vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů