2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný otočilo zápas v Klíčanech a po penaltách bralo dva body


Branky


7

Klíčany - Dvě velice dobrá mužstva změřila síly v rámci šestadvacátého kola Ondrášovka KP a zřejmě po zásluze se body dělily, i přesto, že Klíčany neudržely dvoubrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistil Kraus

V 5. min. se rychlý útočník domácích Kraus dostal po pravé straně přes bránícího Hollyho a tvrdou střelou vyzkoušel Sedláka. Ten vyrazil míč pouze před sebe a první byl u něj Hansl a odkopl jej do bezpečí. Domácí pak minutu poté zahrávali roh a Vošta hlavičkoval zcela volný, ale Sedlák jeho pokus chytil.

 

V 10. min. podcenil dlouhý nákop pravý bek domácích Jurčík, míč jej přeskočil a v šanci se ocitl Vimr. Pohotovou střelou dokázal přehodit brankáře Zamazala, jenže míč skončil jen na síti klíčanské brány.Ve 12. min. bombu Buldry z dvaceti metrů Sedlák kryl, neboť kapitán domácích střílel přímo do brankáře. Na druhé straně pak poprvé v utkání zasahoval Zamazal ve 23. min., když poněkud nejistým zákrokem a nadvakrát kryl skákavou střelu Galbavého.

 

Ve 37. min. se domácí dostali do vedení. Stalo se tak po kolmé přihrávce středem hřiště, když Sedlák musel ven z brány a úspěšným zákrokem zlikvidoval prvotní šanci. Pak se ale odražený míč dostal ke Krausovi, ten se neunáhlil a přesnou střelou po zemi překonal bránící hráče, stojící v bráně místo vyběhnuvšího Sedláka - 1:0. V 41. min. ještě hlavou ohrozil Sedláka domácí Slánský, ale hostující brankář byl namístě.

Slaný stáhlo dvoubrankové manko

O přestávku k hostujícím hráčům promlouval trenér Pazdera poněkud zvýšeným hlasem, ale Slánský vstup do druhého dějství nebyl nijak slavný. V 51. min. se do šance dostal Buldra a z dobré pozice mířil k hostujícímu štěstí jen do boční sítě Sedlákovy brány. Jen o minutu později to byl znovu Buldra, který z další šance poslal míč jen centimetry mimo branku.

 

V 56. min. zahrávali domácí zleva od pomezní lajny standardku a na prudký míč si na zadní tyči naběhl M. Krimlák a pohodlně zblízka překonal Sedláka - 2:0. V 60. min. Sedlák zlikvidoval jasnou šanci Slánského, kterému do volného prostoru parádně přihrál Kraus. O dvě minuty později pak agilní Kraus opět přešel přes Hollyho a zblízka z úhlu poslal míč do boční sítě.

 

Snížení stavu přišlo v 64. min. Vše začalo u Mareše, který přihrál doleva na Hollyho, ten přesným centrem našel před Zamazala nabíhajícího Hořejšího, který střelou z první brankáře domácích překonal - 2:1. Hráči Slaného po kontaktní brance zcela opanovali hru a domácí jen odvraceli neustálé ataky Zamazalovy brány. V 75. min. pak centroval Jaráb, hlavičkoval Křeček a Hořejší zblízka před brankářem dokázal lehkým obloučkem, ač to měl na dlouhou nohu, dostat míč do sítě - 2:2.

 

V 82. min. utekl Vimr a domácí přestáli neuvěřitelný závar před Zamazalem, když ani Mareš, ani Galbavý nedokázali míč dopravit za jeho záda. V 86. min. pak do úniku po souboji s trojicí bránících hráčů vyslal přiťuknutím míče hlavou Křeček Hořejšího, ale k hostující lítosti pomezní rozhodčí Meščan zvedl praporek a tak se pískal ofsajd.

Bod navíc pro hosty ze Slaného

V první sérii Galbavý a Vošta dali vyniknout gólmanům. Pak se trefili na hostující straně Hansl a Jaráb a za domácí srovnávali stav Bureš a Kraus. Jako čtvrtý šel za slánské barvy kopat Vimr a proměnil, zatímco Slánského střelu Sedlák vyrazil. V páté sérii pak pro Slaný trefil druhý bod  Hořejší.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Štěpán Vošta: "Celková remíza je asi zasloužená. V první půli si myslím, že jsme byli lepším týmem, možná až do šedesáté minuty. Výjimečně se nám podařilo po přestávce přidat druhý gól, ale úplně jsme pak přestali hrát po obdrženém kontaktním gólu na 2:1. Nakonec jsme se i o výsledek báli."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Pro nezaujatého diváka v Klíčanech určitě pěkná podívaná. Domácí za stavu 2:0 propásli velké možnosti svého soupeře dorazit. Naši borci pak dokázali vyrovnat a dostat klíčanské hráče zvlášť v poslední čtvrthodince pod velký tlak. Obrat se pak podařil až při penaltovém rozstřelu a podle vývoje utkání my prostě ty dva vydolované (rozuměj vybojované) body brát musíme."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , M. Bureš [-] , M. Krimlák [-] (73. J. Ježek [-] ) , T. Krimlák [-] (59. D. Pozníček [-] ) - D. Minha [-] (69. V. Koláček [-] ) , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] , T. Petříček [-] , Š. Vošta [-] - P. Slánský [-] -

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (73. Š. Jungmann [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] (68. P. Volgner [-] ) , J. Kubaška [-]

Hráči zápasu: A. Kraus - J. Hořejší .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Klíčany mají velmi kvalitní tým, ale myslím si, že na Slaný stačit nebudou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů