3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota napravila zaváhání a s Velimí si v poklidu poradila


Branky


9

Lhota - V rámci pětadvacátého kola přijela do Lhoty Velim, která minulé kolo získala skalp Slaného, ale tentokrát se překvapení nekonalo a domácí celek bral po zásluze všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Lhotě zajistil Chlapec

Velim musela řešit už před zápasem závažný problém, když ze sestavy pro zranění vypadl Lukáš Hartig a z pracovních důvodů také Hruška. Přesto šli hosté do utkání odhodláni a s taktikou dobře bránit a vyrážet případně do rychlých brejků. Ze začátku zápasu se to dařilo a Lhota se do žádné šance nedostala. To ale vydrželo jen necelou půl hodinu.

 

Poté převzala otěže zápasu Lhota a začala být lepším týmem. Domácí navíc kvalitně kombinovali a vytvářeli si nebezpečné situace. Ve 33. minutě udeřili domácí po standardní situaci, když se i s nutnou dávkou štěstí prosadil hlavou Chlapec po centru Hájka - 1:0. Vzápětí mohli hosté srovnat, ale po pěkné kombinaci Jansty a Novotného, skončila střela druhého jmenovaného vedle brány.

Lhota přidala ještě dva góly a zaslouženě vyhrála

Ve druhém poločase přidali domácí ještě více na obrátkách. Nejprve pro ofsajdy neplatily góly Valína a Mbaha. V 67. minutě přišla pěkná akce po ose Primus - Kudela a nekompromisně pod břevno zakončující Valín, který navýšil domácí vedení - 2:0.

 

Lhota měla i další šance, ale ty nevyřešili domácí fotbalisté příliš dobře. Velim směrem dopředu nebyla vůbec nebezpečná a prakticky se čekalo na konečný hvizd utkání. Ještě před ním ale vybojoval míč Nedvěd a přihrál do vápna Hájkovi, jehož umístěná střela k tyči dala výsledku konečnou podobu - 3:0.

 

Lhota tak po prohře v Poříčí, kdy přišla o první místo v tabulce, opět zabrala a v poklidu vyhrála nad nepříliš dobře hrající Velimí.



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Jiří Kabyl, trenér: "Naše výhra je plně zasloužená, soupeře jsme k ničemu nepustili, naopak my jsme dali tři branky a předvedli další krásné akce. Měli jsme i v předcházejících zápasech dostatek šancí, ale nevedlo se nám je proměnit. Nyní už to bylo v pořádku."

FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "My jsme prakticky neměli žádnou šanci na body. Lhota ukázala obrovskou kvalitu, dobře kombinovala, perfektně se pohybovala na velkém prostoru. Troufnu si říct, že s lepším soupeřem jsme se letos nesetkali. Když už jsme si vytvořili nějaké náznaky, tak jsme je neřešili správně a hodně jsme to defenzivě domácích usnadnili."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Valín [-] , T. Chlapec [-] (75. D. Danylych [-] ) , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] , S. Ibe [-] (58. L. Primus [-] ) , M. Kudela [-] (88. J. Nedvěd [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] (71. O. Popok [-] ) , J. Hájek [-] , R. Neumann [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] (79. J. Ceral [-] ) , J. Kukal [-] , M. Novotný [-] , M. Puk [-] , M. Kasal [-] (66. Š. Váňa [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-] , O. Kosina [-] (83. J. Kuchař [-] )

ŽK: 64. R. Neumann , 86. T. Valín , 87. M. Houžvička - 20. M. Kedršt , 40. J. Kukal , 86. J. Ceral .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Karel Rochl
Tip experta: výhra domácích

Pokud Lhota chce do divize, tak by měla Velim jednoznačně porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích