2:1p.
(1:1)
27. S. Ibe
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbradská Bohemia zaskočila favorita a obrala Lhotu o dva body


Branky


14. M. Novák - 27. S. Ibe
11

Poděbrady - První Lhota zavítala do Poděbrad, které na jaře podávají velmi dobré výkony a stoupají tabulkou vzhůru. To pocítila i Lhota, když ze zápasu získala pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota byla lepším týmem, ale stav byl vyrovnaný

Hráči Lhoty potvrzovali svou kvalitu a drželi míč častěji na svých kopačkách. Byli to právě hosté, kteří měli první gólovou šanci. Přetažený centr nalezl osamoceného Ibeho, ale ten nedokázal hlavou trefit takřka odkrytou bránu. Na druhé straně sřílel z přímého kopu Nedorost, ale povedenou střelu kryl Tůma.

 

Ve 14. minutě vyslal Šusta dlouhým pasem Nováka, ten dostal až příliš prostoru a nedal Tůmovi šanci - 1:0. Blízko k vyrovnání měl Mbah, který ale ve vápně místo střely volil ještě kličku a o míč přišel. Zahrozili opět i domácí, ale Nedorost mířil jen slabě doprostřed brány.

 

Ve 27. minutě přišla rychlá akce hostí a po centru zůstal Ibe zcela osamocený a křižnou střelou nedal Václavíkovi šanci - 1:1. Hosté byli i nadále lepším týmem, ale naráželi na pozornou a důraznou defenzivu Bohemie. Do zajímavé střelecké příležitosti se dostal Kudela, ale v tísni pálil pouze do boční sítě.

Další branky se diváci nedočkali

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a dominovaly obě obrany. Obě mužstva se snažila o rychlý přechod do útoku, ale kromě centrů a slabých zakončení se diváci nedočkali ničeho zajímavého. V 70. minutě fauloval Křelinu obránce hostí Šalamoun a uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hrací plochu.

 

Z velice dobré pozice se přímého kopu ujal Bobek a jeho podařená střela se stáčela k tyči, brankáři Lhoty však vypomohl Hájek a hlavou odvrátil míč do zámezí. Hru s jedním hráčem více ale Bohemie zužitkovat nedokázala. Hosté pak zkoušeli zahrozit ze vzduchu, ale žádná jejcih šance se neujala, a tak se muselo rozhodnout v penaltách.

 

Rozhodnutí přinesla sedmá série

Hned v první sérii selhal obránce Lhoty Kwame, který vysoko přestřelil a domácí Bobek se nemýlil. Ve druhé sérii se předvedli brankáři. V poslední sérii nedal domácí Hruška, znamenalo to vyrovnaný stav po deseti penaltách. Oba týmy v šesté sérii daly. Jeden z hráčů Lhoty trefil v dalším pokuse tyč a rozhodnout mohl Novák a stalo se.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Odehráli jsme utkání s nejlepším soupeřem, proti kterému jsme doposud hráli. V určitých pasážích utkání to Lhota dokazovala rychlým přechodem do útoku s několika šancemi. Ani my jsme však nezklamali a sehráli se soupeřem důstojnou roli. Hlavně ve druhém poločase jsme byli rovnocenným soupeřem a nakonec jsme utkání kontrolovali ke spravedlivé remíze. Penalty se díky Václavíkovi stávají zatím naší výhodou."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - R. Hruška [-] , J. Nedorost [-] (86. J. Sirový [-] ) , T. Živnůstka [-] , D. Rulc [-] (50. M. Holec [-] ) , L. Křelina [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , J. Bobek [-] , T. Šusta [-] (70. M. Billý [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - M. Mbah [-] , T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (74. T. Valín [-] ) , S. Ibe [-] (86. O. Popok [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 63. T. Živnůstka - 44. M. Šalamoun , 70. J. Kabyl . ČK: 70. M. Šalamoun .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Poděbrady mají silný tým a Lhotu potrápí. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza