T. Vimr 23.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč vyhrála na hřišti Slaného


Branky


23. T. Vimr - 20. A. Klavík , 58. M. Novák , 78. M. Novák
11

Slaný - V rámci dalšího kola Ondrášovka KP přijela do Slaného hostující Hřebeč, která utrpěla na podzim na svém hřišti debakl se sedmi inkasovanými brankami. Nyní to ale byla jiná Hřebeč a v utkání zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení vydrželo Hřebči tři minuty

V 5. minutě se v dobré pozici před Zajíčkem ocitl Křeček, volil technickou střelu a jeho pokus o přehození brankář vyrazil. Ve 20. minutě pak únik Křečka zakončoval prudkou střelou Hořejší, ale Zajíček opět úspěšně zasáhl. Z následujícího protiútoku pak na centr vyskočil nejvýše Klavík a hlavičkou poslal hosty ve 20. minutě do vedení - 0:1.

 

Vedení Hřebči vydrželo pouhé tři minuty. Volgner přihrál Vimrovi a ten střelou z pravé strany propálil Zajíčka - 1:1. Ve 26. minutě nedokázal zakončit ve skvělé příležitosti Hořejší, když o míč v rozhodující chvíli přišel.

 

Ve 3O. minutě hlavičkoval Hořejší a tentokrát orazítkoval břevno hostující branky. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se hosté prodrali středem hřiště až před Sedláka a Sedláček zblízka trefil břevno i na druhé straně.

Hřebeč zaskočila Slaný

Druhý poločas začali aktivněji Slánští a svého soupeře dostali pod tlak, ale hostům se dařilo dobře bránit. V 51. minutě přišel rychlý brejk hostujícího celku a po střele Nováka skvěle zasáhl Sedlák. O šest minut později se Novák dostal před Sedláka znovu a ač byl bráněn obránci, podařilo se mu šikovnou střelou a za pomoci teče dostat míč do sítě - 1:2.

 

V 61. minutě to zkusil z velké dálky domácí Hansl a jeho Bombu Zajíček vyrazil s velkou námahou na břevno a před dobíhajícími hráči pak míč chytil. V 67. minutě zakončoval po svém úniku tvrdě Vimr, ale nepřesně. O chvíli později se v dobré šanci ocitl po přihrávce Vimra Žahour, ale branku netrefil.

 

V 77. minutě přišla rychlá kombinace hostů a střelou zblízka se prosadil Novák - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
MIlan Šúr, vedoucí mužstva: "Na solidní výkon proti Poděbradům jsme nenavázali a proti Hřebči to opět nebylo ono. Hosté to ve Slaném hráli od podlahy a tak to chvílemi na trávníku pěkně jiskřilo a emoce plály. To už pak rozhodčí Holakovská prostě musela na obou stranách několik aktérů odměnit žlutými kartami. Na hráčích Hřebče byla zřetelně vidět touha, odvést nám podzimní debakl 7:1, který utrpěli na vlastním hřišti. Přičteme-li k tomuto výsledku i středeční prohru v Agro-CS poháru, pak musíme bohužel konstatovat, že odveta se jim podařila."

SK Hřebeč
Martin Servus, kapitán: "Velmi dobrá úroveň na krajský přebor. Spoustu osobních soubojů, ale zároveň i hezkých akcí. První půli měli více šancí domácí a to hlavně díky kvalitnímu presinku. Ve druhém poločase domácím došly síly a toho jsme využili."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (71. M. Holly [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , J. Galbavý [-] (84. Š. Jungmann [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] (82. F. Novotný [-] ) , J. Kubaška [-] , A. Beneš [-] (71. M. Žahour [-] ) , P. Volgner [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Servus [-] , O. Stříbrský [-] , J. Brodský [-] , A. Klavík [-] , F. Sedláček [-] (88. M. Veliký [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Čmejla [-] (74. M. Stříbrský [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 20. J. Galbavý , 37. T. Vimr , 45. M. Sedlák - 35. M. Čmejla , 39. M. Servus , 69. M. Dolejš .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - HES Filip, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí získá Slaný tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza