1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim obrala Poříčany o bod


Branky


10

Velim - Velmi těžké a náročné utkání čekalo na fotbalisty Velimi, kteří vdomácím prostředí hostili třetí Poříčany. Utkání nakoenc dospělo až k penaltovému rosztřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasu chyběla vstřelená branka

Před velmi slušnou návštěvou se Velimští po dobrém vstupu do utkání dostali i do první velké šance. Puk na pravé straně zatáhl míč a hledal v malém vápně Kasala, který však ve skrumáži netrefil. V prvních dvaceti minutách domácí zaskočili svého soupeře svou aktivní hrou.

 

Následně převzaly otěže Poříčany a hosté drželi míč více na svých kopačkách. Velmiští ale vycházeli ze zajištěné a poctivé defenzivy, přesto se Poříčany k pár náznákům dostaly. Největší šance si však vytvořily ze stadndardních situací. Po jednom rohovém kopu trefil dokonce Štěch tyč.

Po trefě na každé straně se muselo do penalt

V 57. minutě předvedl parádní průnik na levé straně Hruška, předložil míč Váňovi a ten měl na přední tyči jednoduchou pozici a střelou do prázdné brány nezaváhal - 1:0.

 

Hosté věděli, že musí zabrat, ale opět hrozili převážně z vejšky a po standardkách. Nádeníček dokonce orazítkoval vřevno. Vyrovnání přišlo poté v 69. minutě, když se špatného odkopu zmocnil VIld a připravil ideální pozici Červenému - 1:1.

 

V hektické závěru měli domácí dvě obrovské šance. nejprve postupoval sám na bránu Puk, ale Janocsko míč nohou vykopl. O minutu později nebyl v zakončení dost důrazný Jansta a o vítězi tak musely rozhodnout penalty.

Bod navíc po výše postavený tým

Domácí hráči hned dvakrát zaváhali, když oba pokusy chytil brankář Janocsko



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Musím celý tým pochválit za bojovnost, nasazení a chuť. Je škoda, že jsme neproměnili v závěru zápasu dvě velké šance, ale remíza je asi spravedlivá. Poříčany měly optickou převahu a daly dvě tyče, my jsme relativně dobře bránili a hodně jsme jim to znepříjemnili. Rozhodně máme na co navazovat a věřím, že s tímto přístupem se nám podaří nějaké body získat a ještě zabojovat o záchranu."

SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "První poločas byl dobrý. Dokázali jsme si vytvořit dvě, tři dobré šance, ale bohužel jsme nastřelili jen tyč. Druhá půle od nás ale nebyla dobrá. Neuvěřitelně moc jsme kazili jednoduché míče, a i proto šli domácí do vedení. Po změně stran trefil Nádeníček brankovou konstrukci. O dalších pět minut později jsme konečně srovnali. Do konce utkání se už skóre nezměnilo. Hodně nás podržel ke konci gólman Janocsko. Právě i on následně vychytal penalty."



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] (91. M. Jansta [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (80. O. Kosina [-] ) , M. Puk [-] , M. Kasal [-] (69. J. Kukal [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Štěch [-] , P. Zdeňka [-] , P. Janda [-] , D. Pergl [-] (80. J. Puk [-] ) , M. Ramšák [-] (46. D. Červený [-] ) , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] (66. D. Vild [-] ) , J. Šmidrkal [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Zuskin Petr - HOLAKOVSKÁ Tereza, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že nám Poříčany pomohou a Velim porazí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza