Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady porazily silnou Hřebeč


Branky


10

Poděbrady - Parádní formou na startu jarní části se pyšní fotbalisté Bohemie a potvrdili svou formu i v zápase s Hřebci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Křelina

O první zakončení se pokusili hosté ve 3. minutě utkání, když se do dalekonosného pokusu opřel Stříbrský, ale jeho střela mířila jen vysoko nad Václavíkovu bránu. Vzápětí se dopustil ztráty jeden z hřebečských hráčů a po vysokém nákopu do pokutového území hostujícího celku se ocitl v první slibné střelecké příležitosti Bohemie Šusta, ale jeho střelu dokázal vytěsnit na tyč bránící Čmejla.

 

V 5. minutě umotal na hranici pokutového území Hněvsu Faktor, ale jeho následná střela mířila pouze do středu poděbradské brány. Ve 13. minutě posunul Rulc míč rychle do náběhu Šustovi, který přesným pasem za obranu vybídl k zakončení Křelinu a ten ač v ostrém úhlu, tak nekompromisně napálil poskakující míč přes Zajíčka do sítě - 1:0.

 

Jednou z velkých zbraní Hřebče byla také dlouhá autová vhazování v podání Nováka a právě po jednom z nich měl v 17. minutě na kopačce vyrovnání Macháč, svým zakončením v pádu ale bránu těsně minul. Ve 20. minutě dostal Křelina přesný pas od Nedorosta. Podíval se, kde stojí brankář a následně ho parádně přehodil - 2:0. Na další šanci se čekalo až do 36. minuty, kdy Živnůstka obešel dva obránce, ale tváří v tvář Zajíčkovi neuspěl. 

Poděbrady nedopustily bodovou ztrátu

V 51. minutě se po jedné ze ztrát hostů hnal do úniku Novák a Pinkas jej na hranici pokutového území zastavil jen za cenu faulu a žluté karty. Přímého kopu se zhostil Nedorost, ale Zajíček míč vyrazil na kopačku Rulce, jehož pohotové zakončení již působilo o poznání nebezpečněji. Brankáři Hřebče ale vypomohl efektním zákrokem patou Macháč a míč vyrazil nad horní tyč hřebečské svatyně.

 

V 55. minutě zachybovali domácí, ale střela Klavíka minula branku. O dvě minuty později bylo již sníženo. Rohový kop na přední tyči propadl klubkem těl a Machač jej doklepl za brankovou čáru 2:1 V 59. minutě našel Šusta svým pasem Křelinu a útočník Bohemie zkompletoval hattrick - 3:1. V 63. minutě dopravil míč do sítě Sedláček po centru Dvořáka, ale gó pro ofsajd neplatil. O pět minut později mohl svůj střelecký účet nyvýšit Křelina, ale po rohovém kopu hlavičkoval mimo tři tyče.

 

V 71. minutě fauloval domácí Živnůstka uvnitř vápna Sedláčka. Nařízenou penaltu proměnil Novák - 3:2. V 77. minutě mohlo být srovnáno, když po přihhrávce O. Stříbrského střílel jeho bratr Marek, avšak přestřelil branku. Na druhé straně pálíl Novák, ale jen do boční sítě. Poté hlavičkoval hostující Dvořák, ale míč skončil těsně vedle brány, kterou hájil Václavík.

 

Hned po následné rozehrávce se hra rychle přesunula k pokutovému území Hřebče, kde Šendera míč přistrčil do zakončení Novákovi. Jeho střelu ještě dokázal Zajíček pohotovým zákrokem zlikvidovat, ale proti následné dorážce Nedorosta již ani hřebečský brankář zasáhnout nedokázal - 4:2. Závěr utkání si již domácí celek zkušeně pohlídal a v nastaveném čase měl příležitost své vítězství ještě zvýraznit. Kubánek však zpoza vápna pálil pouze do středu brány.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Libor Křelina: "Řekl bych, že to byl zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme měli více ze hry my a korunovali to dvěma góly. Ve druhé části jsme hráli více defenzivně a kontrolovali výsledek. To se nám dařilo poměrně dobře. Třech bodů si vážíme a pokusíme se nějaké body přivézt i příští týden ze Slaného. Díky patří i všem fanouškům, kteří si v sobotu našli cestu na poděbradský fotbalový stánek."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - J. Nedorost [-] , T. Šusta [-] (71. M. Holec [-] ) , R. Hruška [-] , D. Rulc [-] (77. Š. Šendera [-] ) , L. Křelina [-] (86. T. Kubánek [-] ) , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (90. M. Billý [-] ) , J. Bobek [-] , T. Živnůstka [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] (58. F. Sedláček [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Brodský [-] , M. Servus [-] (63. J. Dvořák [-] ) , A. Klavík [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Čmejla [-] (83. M. Drame [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Veliký [-] (54. M. Stříbrský [-] )

ŽK: 56. J. Bobek - 51. J. Pinkas , 59. R. Macháč , 79. O. Stříbrský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šulcová Lucie - CHLÁDEK Michal, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč bude o gól šťastnější.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů