3:2
(2:1)
34. J. Nejedlý (vl.)
89. M. Wágner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice porazily Spartak a odskočily svému soupeři na šest bodů


Branky


5. M. Cabejšek , 38. M. Fitko (p.) , 48. L. Hadrika - 34. J. Nejedlý (vl.) , 89. M. Wágner
10

Tuchlovice - Zápas mezi domácími Tuchlovicemi a hosty ze Spartaku Příbram by se dal nazvat zápasem záchranářským o takzvaných šest bodů. Hosté by se v případě výhry na svého soupeře bodově dotáhli. To však domácí nedovolili a získali velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav trval pouze chvíli

Již v 5. minutě se nikým nehlídaný Cabejšek postaral o první změnu skóre - 1:0. Hosté odpověděli akcemi agilního Vaška, ale jeho střely byly dost nepřesné. V 16. minutě se vyznamenal Solnař, když vyrazil prudkou střelu Tirola O čtyři minuty později vystřelil Morav, ale s jeho slabou střelou neměl Šimek žádný problém. Ve 26. minutě střílel nebezpečně Cabejšek, ale Solnař si s touto nepříjemnou střelou poradil.

 

Ve 34. minutě přišlo srovnání. Centr Vaška si do vlastní brány srazil Nejedlý - 1:1. Z vyrovnávající branky se Příbram radovala pouhé čtyři minuty. Kučera ve vápně fauloval a nařízenou penaltu proměnil Fitko - 2:1. Hned o minutu později měl obrovskou šanci hostující Šváb, ale nastřelil pouze nohy domácího brankáře.

Tlak Příbrami stačil pouze na snížení

Přesto, že trenér Spartaku své hráče varoval, aby zachytili začátek druhého dějství, opak se stal pravdou. Ve 48. minutě nepohlídali hostující obránci Hadriku a ten trestal - 3:1. Příbramští zareagovali čtyřmi střídání v krátkém čase a přišlo výrazné oživení. Domácí řešili situace prakticky jen odkopy.

 

Gólovou šance hostí však nepřicházely. Prudkou střelu Matějky vytasil Šimek na rohový kop. Kontaktní gól přeci ale jen přišel, ale až v 89. minutě Wágnerem - 3:2. To bylo ale z tohoto utkání vše.

 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - J. Tirol [-] , L. Hadrika [-] (82. D. Feldman [-] ) , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] (85. O. Pilař [-] ) , V. Krsek [-] (75. Z. Chochola [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (65. J. Červenka [-] ) , M. Pospíšil [-] , J. Nejedlý [-] , M. Fitko [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , K. Češka [-] , M. Wágner [-] , D. Klemš [-] (55. M. Pazderník [-] ) , V. Machač [-] , P. Kučera [-] , M. Vašek [-] (61. O. Matějka [-] ) , O. Šváb [-] (57. A. Bábíček [-] ) , D. Morav [-] (63. J. Hušek [-] ) , A. Rampa [-]

ŽK: 43. J. Tirol - 26. D. Klemš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Příbram vyhraje až na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích