Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany zvítězily nad Libušínem a ten se propadl na poslední místo


10

Rakovník - Fotbalisté Baníku Libušín z důvodu rekonstrukce našli prozatím svůj domov v nedalekém Rakovníku, ale body neuhráli ani s Klíčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod s góly na obou stranách

Hned v 8. minutě se po centu Krause z pravé strany prosadil Vošta a rozjásal své barvy - 0:1. Vedení ale vydrželo Klíčanům pouhé dvě minuty. Ve vápně dostal příliš prostoru Sejtarija, otočil se a jeho střela skončila až v sítí - 1:1.

 

Hra se poté na chvíli uklidnila. Pak ale přišla 22. minuta a centr z levé strany od Pozníčka, který našel přesně Slánského a skóre se opět měnilo - 1:2.

 

Za dalších sedm minut bylo v táboře Klíčan veseleji ještě o něco více. Rohový kop prodloužil na přední tyči směrem k penaltě M. Krimlák. Míč si tam našel Jeslínek a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:3.

Diváci se další branky už nedočkali

Po změně stran byli Libušínští více na míči, zjednodušili hru, ale kontaktní branka nepřicházela. Hosté bránili pozorně a sami naopak mohli přidat definitivní pojistku vstřelením čtvrté branky. Své dvě gólové šance však neproměnili. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Štěpán Vošta: "Byli jsme první půli lepší a vstřelili tři góly. Po změně stran byl vice na balonu soupeř, ale nedovolili jsme jim v podstatě nic. Věděli jsme, že otevřou hru a chtěli jsme přidat uklidňující čtvrtý gól. To se sice nepovedlo, ale náskok jsme uhájili a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , K. Výborný [-] , G. Bittengel [-] - J. Říčka [-] , N. Obradovič [-] (65. J. Kopřiva [-] ) , M. Pucholt [-] , O. Havrda [-] , P. Caizl [-] - S. Sejtarija [-] -

TJ Klíčany
J. Tichý [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , D. Pozníček [-] - D. Minha [-] (50. T. Krimlák [-] ) , P. Slánský [-] (86. T. Kišari [-] ) , A. Kraus [-] , T. Buldra [-] , Š. Vošta [-] - J. Jeslínek [-] (90. J. Ježek [-] ) -

ŽK: 34. Š. Vošta , 68. J. Jeslínek , 85. A. Kraus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Tady není jiná možnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích