2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný nevyužilo dlouhou přesilovku a ze Strašecí odvezlo jen bod


Branky


10

Nové Strašecí - Domácí čekal těžký soupeř, který momentálně nemá nijak oslnivou formu. Mužstvo Slaného z posledních dvou zápasů vyválčilo pouze jeden bod. Roli papírového favorita nezvládli hosté ani nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli vedli hosté o gól

V 5. min. zápasu se do zakončení dostal Kaválek, ale jeho střelu zblokoval obránce a Sedlák bez problémů míč sebral. V 9. min. se po autovém vhazování a nepovedeném odkopu hostující obrany dostal k míči Beneš, jenže jeho střele chyběla přesnost. V 11. min. vyslal ke zteči domácí branky Křeček pěknou přihrávkou Vimra. Jeho únik pak hasil Kapek faulem zezadu a viděl červenou kartu. A tak začala dlouhá přesilovka hostů o jednoho hráče více.

 

Pěknou souhru předvedli Slánští ve 20. min. Na konci celé akce byl Galbavý, jenže míč mu utekl až příliš blízko ke gólmanovi Klímovi a ten pak byl proti Galbavému úspěšný a šanci mu zmařil. Ve 34. min. předvedl z levé strany krásný dlouhý a přesný pas Křeček. Hlavička Hořejšího pak pro Klímu byla nechytatelná, když míč skončil v síti u jeho levé tyče - 0:1.

 

V poslední minutě prvního poločasu vystřelil Trnka, Sedlák skvěle zasáhl a míč vyrazil zpět do pole. Dobíhající Hartman, bývalý hráč SK Slaný, pak svou bombu poslal nad slánskou bránu. 

Vyrovnání zařídili střídající hráči

V 51. min. opět Křeček v roli tvůrce hry přesným pasem vyslal vpřed Marouška, ten přihrával Hořejšímu, který ale nedokázal celou akci přesně zakončit. V 60. min. fauloval před pokutovým  územím Jaráb a viděl žlutou kartu, navíc pak přišel přímý kop pro domácí z velmi nebezpečné vzdálenosti. Trnka však poslal míč vysoko nad Sedláka.

 

Vyrovnání přišlo v 69. min. a postarali se o něj střídající hráči domácích Svoboda s Trégrem. Prvně jmenovaný se na pravé straně dostal zcela nepokrytý k míči, tvrdě střílel po zemi na zadní tyč, Sedlák jeho střelu dokázal ztlumit a míč vychýlil mimo svou bránu, ale u zadní tyče byl v tu chvíli Trégr a zblízka dopravil míč do sítě - 1:1. V 72. min. po faulu na pronikajícího Galbavého měli výhodu trestného kopu hosté., ale sám faulovaný  nastřelil jen zeď domácích.

 

Deset minut před koncem centroval zprava Maroušek na Hořejšího, ten však z dobré pozice poslal míč hlavou vedle. V 83. min. po další hlavičce Hořejšího zasáhl výborně Klíma, když doslova na poslední chvíli sebral míč směřující na Mareše. Hostující zmar pak dovršil v 85. min. střídající Novotný, který doslova zazdil svou tutovku a nechal vyniknout výborného Klímu.

Strašecí získalo bod navíc

Slaný kopalo jako první a Galbavý penaltu nedal, Klíma jeho střelu vyrazil, zatímco Trnka suverénně proměnil. V druhé sérii proměnil Jaráb a Kaválkův pokus chytil Sedlák. Jako třetí šel na věc Volgner, ale Klíma byl opět úspěšný, naopak Erba zavěsil. Ve čtvrté sérii byl úspěšný Kubaška a Elsnic dal jen se štěstím. Poslední šel na řadu Křeček a proměnil, po něm se trefil také Ducár a druhý bod tak zůstál ve Strašecí.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Śúr, vedoucí mužstva: "Potřetí v řadě jsme prohráli. Potřetí v řadě hrajeme proti oslabenému soupeři, byť v předchozích zápasech jsme hráli přesilovku jen dvacet minut, teď i s nastavením přes osmdesát. Hra se nám však nedaří a naše fanoušky, kterých ve Strašecí bylo poměrně dost, jsme hrou ani výsledkem příliš nepotěšili. Domácí, kteří bojují o udržení v soutěži, šli za bodovým ziskem s mnohem větším nasazením a odhodláním, než tomu bylo u našeho mužstva. Do hry se vrátil již uzdravený středopolař Mareš, ani to nám však nepomohlo. Nyní nás čekají dva zápasy na domácím hřišti se soupeři, kterým jsme na podzim uštědřili vysoké porážky. Poděbrady i Hřebeč ale v zimě přivedly nové tváře a jistě nebudou jednoduchým soupeřem."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - M. Erba [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , L. Beneš [-] (63. P. Svoboda [-] ) , M. Bláha [-] (46. J. Trégr [-] ) , L. Mrázek [-] (89. J. Ducár [-] ) , M. Kaválek [-] , J. Elsnic [-] , M. Pařízek [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Jaráb [-] , L. Křeček [-] , J. Maroušek [-] (79. F. Novotný [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] (27. P. Volgner [-] ) , J. Kubaška [-]

ŽK: 41. M. Kaválek , 71. M. Pařízek , 88. L. Mrázek - 19. J. Hořejší , 59. M. Jaráb , 80. J. Kubaška . ČK: 11. J. Kapek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - PUDIL Václav, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Slaný zvítězí vyšším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů