Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň schytala bůra od Velimi


Branky


10

Vykáň - Fotbalisté Čechie Vykáň zažívají hrůzostrašnou sérii a v součtu dvou podzimních porážek v závěru a čtyř dalších jarních, utrpěli již šestou porážku v řadě a navíc na jaře inkasovali už tolik branek, co za celý podzim. Velim vyhrála zcela zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim vedla pouze gól, další jejich šance končily na brankových konstrukcí

Do utkání na těžkém terénu vstoupili lépe hosté z Velimi. Drželi míč na svých kopačkách a vytvářeli si náznaky šancí. Ve 13. minutě zahrával Kopáček rohový kop, na penaltě si na přesný centr naskočil Kasal a trefil pravou šibenici - 0:1. O chvíli později se řítil z levé strany na bránu domácích Váňa, ale proti němu vyběhl včas brankář Janda a míč skončil v zámězí. Z následného rohu trefil Puk hlavou břevno.

 

Vzápětí následoval další roh a tentokrát hlavičkoval Kasal a trefil pro změnu tyč. Velimští malinko ubrali z tempa, vytratili se ze hřiště a nepokrývali střed hřiště. Domácí si ale žádnou šanci nevytvořili.

Velim přidala další branky a zaslouženě vyhrála

Začalo se velmi opatrně s řadou nepřesností na obou stranách. V 57. minutě přišla velká chyba domácího brankáře, který špatně vyběhl a Váňa už měl jednoduchou situaci, trefit prázdnou bránu - 0:2.

 

V 71. minutě přišlo snížení prakticky z jediné akce domácích. Lesyk zatáhl míč na pravé straně, přesným centrem našel Dalekoreje, který na zadní tyči uklidil míč do sítě - 1:2. Pokud domácí mysleli na vyrovnání, naděje trvali pouze devět minut. Jansta předložil parádní přihrávkou Váňovi, který chladnokrevně zakončil - 1:3. To domácí zlomilo úplně.

 

V 85. minutě přenesl Kosina křížným pasem hru na Puka, ten posléze našel ve vápně Váňu, který se obtočil okolo stopera Říhy a střelou do šibenice završil hattrick - 1:4. V poslední minutě se ještě trefil parádním obloučkem střídající dorostenec Kuchař - 1:5.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Matěj Kasal: "Důležitá a zcela zasloužená výhra. Věřím, že výsledek bude povzbuzením do dalších bojů o záchranu."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Janda [-] - M. Kasík [-] , M. Dlouhý [-] , J. Dalekorej [-] , P. Vostárek [-] , M. Cimpl [-] , L. Mráz [-] , M. Lesyk [-] , J. Astary [-] , M. Olmr [-] , F. Říha [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] , J. Kukal [-] (87. J. Kuchař [-] ) , M. Novotný [-] (65. O. Kosina [-] ) , M. Puk [-] , M. Kasal [-] (80. M. Jansta [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , J. Ceral [-]

ŽK: 44. M. Cimpl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Vykání se nedaří, ale proti Velimi urve druhý bod po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích