3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč zvládla domácí utkání se Spartakem Příbram


Branky


11

Hřebeč - Při velmi vyrovnaném konci tabulky bude potřebovat každý tým spodní části sbírat body, to se ovšem nepovedlo Spartaku Příbram na hřišti Hřebče, která výhrou naopak od dolních pater trošku odskočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky dávali pouze domácí

Do Hřebče odjížděli Spartakovci s odhodláním bodovat. K tomuto cíli se v základní sestavě, poprvé na jaře, objevili bratři Rampové, kteří měli vyztužit obranné řady. Tato taktika vydržela pouze do páté minuty, kdy stoperská dvojice nepokryla po standardní situaci Nováka, který pohodlně dostal domácí do vedení - 1:0. O tři minuty poté se prodral do šance Hurtík, ale pouze slabě vystřelil. Obdobně si počínal i Vašek ve 23. minutě. V 31. minutě přišla pohledná Vaškova akce a Hurtík jí zakončil pohotovým gólem, ale podle všeho regulérnímu gólu vystavil stop zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Hned o minutu později před Vaškem míč ukopl pozorný gólman Zajíček.

 

Ve 35. minutě zazdil tutovku Šváb, jehož prudkou, ale neumístěnou střelu vyrazil Zajíček před Matějku, ale ani ten nedokázal obrovskou šanci proměnit. Pak se vyznamenal hostující Solnař a brzy poté domácí Klavík z výhodné pozice překopl. Ve 41. minutě přišel faul na Kučeru na velkém vápně, ale Matějka trefil pouze střed branky. Těsně před půlí mohl skórovat Kučera a poté i Wágner, ale cíl minuli. Z ojedinělého útoku vsítil druhý gól Faktor a šlo se do šaten - 2:0.

Po snížení přišla červená karta a Hřebeč třetím gólem rozhodla

O přestávce vystřídal Švába běhavý Schöbel a začalo se hrát ve spartakovské režii. V 51. minutě vysunul M. Rampa do brejku Matějku, ten s přehledem snížil - 2:1. Hostující trenér Štětina chtěl zvrátit výsledek a začal se střídáním. Hřiště postupně opustili Vašek s Matějkou a na hrot vysunul Bábíčka.

 

V době největšího náporu zaúřadoval hlavní rozhodčí, který udělil druhou žlutou A. Rampovi a bylo po převaze. Hosté začali hrát vabank a otevírali zadní vrátka, domácí mohli tedy ještě navýšit skóre, ale Solnař byl proti. Přesto třetí brance v síti nezabránil. V 83. minutě naběhl na centr Klavík a bylo definitivně rozhodnuto - 3:1.



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] (83. M. Drame [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Brodský [-] , M. Servus [-] (69. J. Dvořák [-] ) , F. Sedláček [-] (73. M. Veliký [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Stříbrský [-] , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-] (13. A. Klavík [-] )

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - D. Morav [-] (76. K. Češka [-] ) , P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , A. Rampa [-] , O. Matějka [-] (63. A. Bábíček [-] ) , V. Machač [-] , P. Kučera [-] , M. Vašek [-] (59. D. Klemš [-] ) , O. Šváb [-] (46. L. Schöbel [-] ) , M. Wágner [-] (69. J. Hušek [-] )

ŽK: 44. A. Rampa , 88. V. Machač . ČK: 67. A. Rampa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hron Karel - ZDENĚK Josef, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Hřebeč už zabere a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích