1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota své šance na rozdíl od Vykáně proměnila a vyhrála.


Branky


28. J. Dalekorej - 42. J. Hájek , 46. M. Kudela , 64. M. Kudela , 77. S. Ibe
9

Vykáň - V sobotu v dopoledních hodinách zavítala Lhota na hřiště Vykáně. Atraktivnímu zápasu dvou celků z horního patra tabulky ale příliš nefandilo počasí, když se do větru přidával ještě déšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

První poločas měli tedy menší výhodu domácí, kteří hráli po větru. Toho se Vykáň snažila využit a začala velmi aktivně, hosty v některých pasážích přehrávala. První gól zápasu vstřelila domácí Vykáň, když po chybné rozehrávce hostujícího Neumanna a následném protiútoku domácích, šel míč po ose Vobořil - Šedivý a na konci celé akce byl zakončující Dalekorej, který parádním volejem překonal ve 28. minutě hostujícího brankáře Tůmu - 1:0.

 

Domácí v tlaku pokračovali a po sérii nebezpečných rohů se k odraženému balónu na hranici velkého vápna dostal Vobořil a tečovanou střelou nechal vyniknout hostujícího brankáře, který balón konečky prstů vyrazil na břevno. Lhota přežila domácí nátlak a pak udeřila těsně před koncem poločasu, konkrétně ve 42. minutě, když chybným odkopem Kasík trefil hostujícího Hájka a ten zachoval chladnou hlavu a zkušeně na zadní tyč překonal brankáře Kruliše - 1:1.

Lhota vyučila Vykáň v proměňování šancí

Druhý poločas nenechal na góly čekat dlouho, už ve 46. minutě po podklouznutí stopera domácích byl odměněn kapitán hostů Kúdela za svou aktivitu, když získal balón a poté sám postupoval na Kruliše, kterému hezkou nedal šanci - 1:2. Domácí ve druhém poločase bojovali nejen se špatným vývojem utkání, ale i s větrem. I tak se snažili vytvořit si nějaké gólové šance, ale tomu chybělo vždy lepší zakončení.

 

Naopak znova udeřila Lhota. V 64. minutě to byl opět kapitán Kúdela, který navýšil skóre - 1:3. Lhota začala na hřišti dominovat a vytvořila si další šance. Ta gólová přišla v 77. minutě a z gólu se mohl radovat i druhý útočník hostí Ibe, který upravil skóre na konečných - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Michael Kasík: "Od začátku zápasu jsme byli lepší, oni si šance skoro vůbec nevytvářeli. Hráli jsme dobře i bez Davida Jarolíma a dali jsme gól na 1:0, když se parádním volejem trefil Jirka Dalekorej. Ten byl poté i v další šanci, píchl si balon a gólman ho fauloval, ale jen za žlutou, přitom to byla jasná červená. To si myslím, že rozhodlo zápas. A ještě jsme v závěru po mém špatném odkopu dostali na 1:1. Druhý gól jsme dostali hned v první minutě po změně stran. Už jsme neměli ani tolik ze hry a hosté hrozili z brejkových situací a z toho dali tři góly."




Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , M. Lesyk [-] , T. Vobořil [-] , L. Mráz [-] , M. Kasík [-] (46. P. Vostárek [-] ) , F. Říha [-] , M. Olmr [-] , M. Cimpl [-] , D. Galus [-] (69. J. Astary [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (89. J. Šíma [-] ) , M. Kudela [-] (88. L. Primus [-] ) , S. Ibe [-] (90. J. Nedvěd [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , D. Danylych [-] (23. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-]

ŽK: 56. L. Šedivý - 29. J. Tůma , 50. T. Chlapec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Vykáň má sice hodně fotbalové mužstvo, ale na Lhotu to stačit nebude.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů