L. Balata 14.
O. Páv 17. (p.)
D. Rejhon 74. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí v poklidu zvítězilo nad Libušínem


Branky


14. L. Balata , 17. O. Páv (p.) , 74. D. Rejhon (p.)
9

Poříčí - Premiéra v jarní části vyšla lépe domácím celku z Poříčí. V týmu navíc přivítali v zimní přestávce navrátilce do týmu, což hrálo klíčovou roli v tomto zápase s Libušínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Poříčí během chvíle

Do utkání vstoupili lépe domácí a dočkali se také úvodní branky. Ve 14. minutě se po důraze ve vápně prosadil L. Balata přesnou střelou k tyči - 1:0. O tři minuty později fauloval Portužák Rejhona a kopala se penalta, kterou bezpečně proměnil Páv - 2:0.

 

Snížení měl na hlavě Sejtarija, ale nikým neatakován hlavičkoval pouze do brankáře. V další šanci mířil Sejtarija pro změnu vysoko nad branku.

Výhru pečetil Rejhon

Po změně stran hrozili domácí převážně po rychlých přechodech do útoku. Po jednom z nich byl faulován v pokutovém území opět Rejhon a tentokrát sám v 74. minutě poslal domácí Poříčí do tříbrankového vedení - 3:0. Další pokus na vstřelení branka měl opět ze strany hostů Sejtarija, ale nebylo mu přáno. Sám před brankářem trefil z malého vápna jen Tlamichu.



Ohlasy k zápasu



SK Baník Libušín
Petr Bartoš, prezident klubu: "Naše mužstvo nevstoupilo do úvodního zápasu vůbec dobře. Prvních dvacet minut nás domácí přehrávali fotbalově i bojovností. Byli jsme všude o krok pozdě. Po zásluze se Poříčí dostalo do vedení. Pak proměnili penaltu a bylo to o dva góly. Naše mužstvo se probralo a vytvořilo si několik šancí, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Druhý poločas jsme je začali přehrávat, ale po jednom protiútoku přišel další faul a další penalta proti nám. Příště musíme vstoupit do zápasu koncentrovaně od první minuty."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Balata [-] , D. Rejhon [-] , Z. Hašek [-] , L. Balata [-] , O. Páv [-] , J. Jírů [-] , P. Pohorský [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] , V. Peroutka [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , G. Bittengel [-] , K. Výborný [-] , D. Portužák [-] - P. Caizl [-] , J. Křemen [-] , O. Havrda [-] , J. Říčka [-] (73. M. Pucholt [-] ) - M. Švec [-] , S. Sejtarija [-]

ŽK: 58. V. Peroutka - 25. J. Veselý , 85. P. Caizl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnal Karel - POLÁK Ivo, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Boj ve středu tabulky vyhraje Poříčí.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra domácích