L. Třešňák 71.
L. Mráz 87. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak dokázal vyhrát ve Hvozdnici


Branky


9

Hvozdnice - Hrálo se opravdu o hodně, domácí by v případě výhry svému soupeři odskočili na rozdíl již pěti bodů. To se ale nestalo a naopak Spartak přeskočil Hvozdnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Spartaku zajistil Šváb

Hned v první minutě domácí po rohovém kopu zahrozili, následná střela skončila mimo tři tyče. V 11. minutě se probíjel Matějka, ale jeho střela byla nedůrazná. Ve 13. minutě elegantně pronikal Kučera a dalekonosnou střelou prověřil gólmana Hoftu. O tři minuty později Solnař dobře přečetl hru a zabránil Třešňákovi ke skórování.

 

Ve 33. minutě Kučera prudce vystřelil a domácí gólman vyrazil míč před sebe, ale k dorážce nedošlo. O tři minuty později byl sražen hbitý Vašek, ale žlutou kupodivu dostal faulovaný hráč. Domácí zahrozili z ojedinělého útoku, ale Mrhal akci zmrhal. Ve 42. minutě vychytal Švába gólman, ale o dvě minuty později se Šváb již nemýlil a vrátil gólmanem vyražený balón do sítě - 0:1.

Hosté vedli již o tři góly, nakonec výhru uhájili

Gól do šatny hosty uklidnil a druhá půle se hrála již zcela v jejich režii. Ve 49. minutě po rohu Hurtíka (nechal se přejmenovat z Červeňáka) dostal do zakončení Matějka a chyběl mu opravdu jen kousek. V 51. minutě Wágner střílel těsně vedle. Další útoky hostů vymýšlel novic Kučera a bylo se na co dívat. Po jednom z nich v 58. minutě dobře zacílil již zmíněný Hurtík - 0:2. O pět minut později bylo v táboře hostí ještě veseleji, když dobře hrající Wágner pojistil náskok - 0:3. Krátce nato běžel Šváb sám na gólmana, kterého však neprostřelil.

 

Zdálo se, že pro domácí skončí utkání debaklem, ale v 71. minutě vykřesal pro ně naději zkušený Třešnák, který nikým nepohlídán se dostal ke střele, která skončila v síti - 1:3. Poté sáhl trenér Štětina k dvojnásobnému střídání. Na hřišti se objevili mladící Češka a Pavlištou. V 80. minutě po levé straně unikl Češka a prudkou bombou trefil spojnici brankové konstrukce. O rušný závěr se postaral sudí Zuska, který tři minuty před koncem posoudil uklouznutí domácího hráče po svém a nařídil penaltu. Tu bezpečně proměnil Mráz - 2:3.

 

Domácí se vehementně snažili o vyrovnání, ale zapomněli na zadní vrátka, za což byli málem potrestáni. V poslední minutě nařídil sudí penaltu tentokrát pro Spartak. K exekuci se postavil Wágner, ten když chtěl kopat, tak jej rozhodčí upozornil, že musí být míč přímo na penaltovém puntíku, tak se zastavil a teprve poté kopnul a překonal gólmana, jenže rozhodčí za dvojí hraní gól neuznal. Krátce poté utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Ladislav Štětina, trenér: "Hráči od prvních minut hráli naprosto koncentrovaně, skvěle plnili taktické pokyny a nepouštěli domácí obávané střelce v čele s exligovým Lukášem Třešňákem na dostřel naší branky. Gól do šatny nás uklidnil, což se projevilo i v úvodních minutách poločasu druhého."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Tomanec [-] , A. Nejedlý [-] , O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , J. Mrhal [-] (64. L. Obermajer [-] ) , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , D. Müller [-] , K. Rochl [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Kučera [-] , D. Morav [-] , O. Šváb [-] (76. K. Češka [-] ) , P. Červeňák [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (88. L. Schöbel [-] ) , Z. Černý [-] , O. Matějka [-] (77. J. Pavlišta [-] )

ŽK: 37. K. Rochl , 85. M. Tomanec , 89. D. Müller - 33. Z. Černý , 37. M. Vašek , 77. O. Matějka , 90. M. Wágner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že body zůstanou doma a Hvozdnice bude bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra domácích