1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí podlehlo Kutné Hoře po penaltách


Branky


9

Nové Strašecí - Po podzimu mluvilo postavení v tabulce jasně ve prospěch Kutné Hory, zápas však velice ovlivnil silný vítr. Domácí fotbalisté byli lepším týmem, ale brali pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaválek poslal domácí do vedení, poté nedal penaltu

Začátek utkání byl velmi opatrný. Vůbec první šance přišla v 16. minutě, když L. Mrázek přistrčil míč na Kaválka, který nezaváhal - 1:0. Střelec první branky mohl zvýšit vedení svého celku ve 33. minutě po faulu jednoho z hostí na Svobodu. Penaltu však Kaválkovi chytil brankář Jeřábek.

 

Poté se do hry dostali i Kutnohorští, ale Kulhánkova střela byla zblokována. Ve 39. minutě bylo ae srovnáno, když po levé straně unikl Franc a zcela volný Kulhánek poslal hlavou míč do sítě - 1:1.

Strašecí své šance nevyužilo

Po změně stran chtěli fotbalisté Kutné Hory výsledek otočit, nepodařilo se. Naopak domácí branku prakticky vůbec neohrozili, pouze Kacafírek mířil hlavou do náruče Kleinmonda. Nové Strašecí naopak využilo pomoci větru a dlouhé nakopávané míče dělali hostům problémy. V 64. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Trnka a k údivu všech skončil jeho zpětný centr na brankové konstrukci. Skórovat se nepodařilo Svobodovi, jenž se dostal až příliš blízko hostujícímu brankáři. I druhý pokus mezi těmito dvěma vyzněl lépe pro Jeřábka.

Kutná Hora proměnila všechny pokusy

V první sérii neuspěl domácí Bláha a ve třetí sérii také Mžourek. Úspěšný byl jen Erba. Naopak hosté proměnili všechny pokusy a získali bod navíc.



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Máme za sebou velmi těžké první jarní utkání, které ovlivnil velmi silný vítr. Byla to válka, těžké, bojovné utkání. První poločas jsme podle mě měli větší fotbalovou kvalitu, ve druhém poločase to z naší strany s fotbalem moc společného nemělo. Bohužel ale po chybě obránců dali domácí branku. Trochu jsme pak vypadli z tempa, přišly další chyby. Pak se proti nám kopala penalta. Tu naštěstí domácí nedali. Hráli jsme proti větru, prakticky jsme ale branku Nového Strašecí neohrozili. Soupeř hrál jednoduše na dlouhé, nakopávané balony, naštěstí jsme se akcím domácích ubránili a zápas skončil nerozhodně 1:1 v základní hrací době. Nakonec jsme si odvezli dva body, zasloužil se o to hlavně Jeřábek. Bylo to klasické první jarní utkání, chvíli nám trvalo zvyknout si na přírodní trávu. Utkání nemělo moc velkou kvalitu, kombinace vázlo, doufáme, že to přijde co nejdřív. Máme ale dva body, takže panuje spokojenost."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] (75. M. Mžourek [-] ) , L. Beneš [-] (80. M. Bláha [-] ) , J. Trégr [-] , M. Erba [-] , P. Svoboda [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , J. Elsnic [-]

Sparta Kutná Hora
V. Jeřábek [-] - Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (72. J. Hradílek [-] ) , J. Nekvinda [-] , V. Piskač [-] , V. Semrád [-] , L. Marek [-] , B. Franc [-] , O. Filipec [-] (81. D. Cimr [-] ) , P. Bílek [-] , O. Matoušek [-]

ŽK: 35. M. Hartman , 52. J. Kapek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KOSINA Ladislav, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra hostů

Na horké půdě ve Strašecí vyhraje Kutná Hora alespoň o dva góly.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra hostů