2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemešná potvrdila roli favorita až v závěru


Branky


0

Zápas týmu z opačného pólu tabulky byl k vidění v Třemešné, kam dorazila Trnová. Hosté dlouho dokázali na půdě favorita držet se soupeřem krok, vaz jim zlomil až samotný závěr utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas přinesl hned  v úvodu pokutový kop na obou stranách, ale do vedení odmítli jít nejprve hosté, po chvilce i domácí. Skóre se tak měnilo až po půl hodince hry, kdy si centr do pokutového území uzmul Lukáš Randa a rozvlnil síť. Jenže vyrovnání přišlo vzápětí, když se po zmatcích v pokutovém území Třemešné nejlépe zorientoval Matěj Fišer a srovnal krok.

Druhý poločas byl o první vstřelené brance, ale ta i přes šance na obou stranách nepřicházela. Domácím nakonec vyšlo střídání. V závěru se po sérii rohových kopů do míče opřel Střídající Tomáš Rusňák a rozhodl tak o třech bodech pro svůj tým.    



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná
Michal Kacer: „Utkání bylo hodně vyrovnané jsme samozřejmě rádi,že se nám nakonec podařilo uspět brankou v závěru, protože soupeř u nás rozhodně prokázal své kvality. “

TJ Sokol Trnová
Pavel Chocholatý: „Podali jsme výborný výkon, škoda jen, že jsme neudrželi remízový stav. Ten by asi byl spravedlivější, protože si myslím, že prohrát jsme si nezasloužili. Byli jsme stoprocentně vyrovnaným soupeřem. Chvílemi jsme domácí i přehrávali. Byl jsem spokojen s přístupem a nasazením.“



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
O. Havlík [-] - J. Vurm [-] , T. Eisenhammer [-] , P. Strnad [-] , L. Vít [-] - A. Korecký [-] , V. Čechura [-] , J. Dobrý [-] (80. L. Radič [-] ) , J. Dohrmann [-] , V. Eisenhammer [-] - L. Randa [-] (70. T. Rusňák [-] )

TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - J. Roztočil [-] , P. Kříž [-] , L. Baloun [-] , J. Šoffr [-] (70. Š. Magyar [-] ) - M. Fišer [-] , P. Súlovec [-] , V. Beneš [-] , J. Kříž [-] - P. Dolejš [-] , D. Mazák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.