O. Sýba 25.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny dobrým vstupem do utkání uspěly v Dolní Bělé


Branky


25. O. Sýba - 12. M. Hlous , 20. V. Polívka
0

Hosté stvrdili roli favorita dvěma rychlými brankami. Domácí však zápas vzápětí zdramatizovali, na body se jim ale již dosáhnout nepodařilo. Oba týmy jsou tak čtvrté od vrcholu, respektive ode dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oběma soupeřům hned od úvodních minut ztěžoval práci značně podmáčený terén, přesto se diváci dočkali brzké branky. Hostující Polívka vyslal na bránu střílený centr, který jemnou tečí proměnil ve vedoucí trefu Martin Hlous. Nečtiny jsou v tabulce výše a své kvality naplnily za dalších osm minut, když  si oba hráči prohodili role. Střelec první gólů se totiž prezentoval pěknou individuální akcí na pravé straně a následným centrem našel Václava Polívku, jenž do proti pohybu Krause navýšil vedení svého týmu. Domácí se ovšem nesložili a po centru téměř od autové čáry propadl Smola a daroval tak soupeři snížení, o které se postaral Sýba. 

A přestože je to zvláštní, nepříjemný terén a smůla v koncovce nakonec zapříčinily, že brankostroj se na počtu tři zastavil a hosté si tak domů odváží všechny body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Matoušek: „Jednalo se o vyrovnaný zápas na těžkém terénu. Hřiště bylo podmáčené, ale my jsme doplatili hlavně na neproměňování šancí. Nedávali jsme šance a rozhodl tak jediný gól soupeře navíc. "

TJ Nečtiny
Václav Polívka: „Bylo to těžké utkání. Jednalo se o hodně bojovný a běhavý zápas. Domácí, přestože jsou v tabulce níže, prokazovali své kvality, avšak my jsme si vedení pohlídali a nadále se vezeme na vítězné vlně.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - O. Sýba [-] , J. Koudela [-] , L. Matoušík [-] , D. Popp [-] - P. Čása [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] , T. Polcar [-] (55. P. Kaprál [-] ) - M. Bernášek [-] , J. Turjanica [-]

TJ Nečtiny
V. Smola [-] - Z. Bittermann [-] , V. Kotlaba [-] , K. Junas [-] , O. Plic [-] - L. Lejsek [-] , J. März [-] , J. Kamínek [-] (75. M. Alexi [-] ) , V. Šojsl [-] - M. Hlous [-] (80. P. Tomášek [-] ) , V. Polívka [-] (82. L. Brada [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.