0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Fotbalisté Zbirohu zakončili sezónu výhrou 2:0 nad Těškovem.


Branky


0

Poslední zápas pro oba celky se nesl v přátelském duchu, žádnému z týmu už o nic nešlo. Samozřejmě fotbal se hraje, jednak pro zábavu, ale tak pro vítězství. V tomto uzkání byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli výsledkově velmi slabý začátek jara, v posledních třech zápasech se však dokázali zvednout a připsali si na závěr sezóny druhé vítězství v řadě. Domácí mužstvo bylo před utkáním mírným favoritem, konečný výsledek 2:0 byl tedy samozřejmě zklamáním. Zbiroh si v minulém kole dokázal poradit s Rakovou, kterou zdolal v poměru 2:1. Těškov stejným výsledkem dokázal zvítězit na hřišti Radnic. Domácí museli do své sestavy sáhnout už ve 25. minutě, kdy hřiště opustil kapitán Tůma, kterého nahradil Liška. Domácí diváci se z gólu za celých devadesát minut radovat nemohli, naopak hosté se prosadili dvakrát a zajistili si tři body. FC Těškov se tak musí v konečném součtu dělá o sedmou a osmou příčku s Příveticemi. TJ Město Zbiroh "B" nakonec končí na devátém místě.

Sestavy


FC Těškov
M. Šobáň [-] - T. Hecl [-] , M. Dongres [-] , J. Pacák [-] (75. L. Hrabák [-] ) , J. Stankev [-] - T. Černý [-] , Š. Onufriy [-] , R. Tůma [-] (25. M. Liška [-] ) , D. Šeterle [-] - M. Vild [-] , P. Kratochvíl [-] (60. L. Fuchs [-] )


Hráči zápasu: M. Dongres .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.