4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Velké překvapení se událo v Radnicích, domácí porazili Strašice.


Branky


0

Domácí mužstvo odehrálo výborné utkání, 20. minut před koncem vedlo proti vedoucímu celku tabulky 4:0. Hosté se, ale zvedli a diváci videli ještě velké drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Radnice se velmi brzo ujali vedení. S brankou v zádech byla jejich hra uvolněná a dařila se jim kombinace. V poločase už vedli o dvě branky a hosté měli zaděláno na problém. Když navíc domácí přidali po přestávce další dva góly vypadalo to, že utkání už je jasně rozhodnuté. Ještě dvacet minut před koncem byl stav zápasu 4:0 pro domácí. Hosté se však vzchopili a dvěma slepenými góly se vrátili do zápasu, dvě minuty před koncem navíc přidali třetí branku. Radnice však závěr zápasu zvládli a mohou se tak radovat s vítězství.

Sestavy


TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - V. Procházka [-] , D. Buchanec [-] , J. Körner [-] , P. Kabát [-] - D. Fencl [-] , J. Jonák [-] , V. Čekan [-] , P. Jícha [-] - T. Buchanec [-] , F. Kokoška [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.