6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Dvory jsou jediným týmem bez ztráty bodu


Branky


4. J. Malý , 19. F. Suchánek (p.) , 51. D. Stojka , 55. L. Slezák , 82. L. Kalivoda (p.) , 86. L. Slezák - 63. F. Kubalík
28

Dvoubrankový náskok získali Třídvorští v prvním poločase a dalšími dvěma góly hned po přestávce zlomili odpor Nučic. Za hosty korigoval Kubalík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance dokázali proměnit

Ve Třech Dvorech se skóre poprvé měnilo už ve čtvrté minutě, když po rohovém kopu propadl balón až k Janu Malému, který se štěstím dokázal protlačit míč do sítě - 1:0. Ale Nučičtí hráli otevřený fotbal a domácí obraně pěkně zatápěli. 

 

Jenže Třídvoráci mají mezi tyčemi velkou oporu, Jirku Černého. Zlikvidoval s ledovým klidem stoprocentní šanci Kubalíka, který na něj postupoval osamocen, konečky prstů vytáhl na rohový kop trestný kop Chromého a stejně si poradil s dalšími příležitostmi hostů. A když už byl překonán a Kubalík střílel do odkryté části brány, zblokoval jeho střelu na malém čtverci obránce.

 

Zkušenost hráčů Dvorů se projevila při akci v šestnáctce hostů. Domácí hráč šikovně využil situace, naskočil si na ruku Krutského a rozhodčí Humpolák odpískal sice přísnou, ale oprávěnou penaltu, kterou s přehledem proměnil tradiční exekutor František Suchánek - 2:0.

 

Po vyrovnaném prvním poločase tak odcházejí do kabin spokojenější domácí borci s dvoubrankovým náskokem.

Skóre narostlo až na šestku

V úvodní desetiminutovce druhého dějství navýšili domácí skóre a nejspíš v této době definitivně rozhodli o utkání. Nejprve centrovaný míč přesně trefil hlavou Hurtík, ale bohužel vymetl šibenici vlastní brány. Gól byl rozhodčím ale přiznán Danovi Stojkovi - 3:0. A za tři minuty vystihl Lukáš Slezák špatnou rozehrávku nučické obrany a s jistotou přelstil Krutského - 4:0.

 

Hosté zápas nevzdávali a stále hráli s hlavou nahoře. Podařilo se jim snížit, po centru Kulhavého se mezi střelce zapsal Filip Kubalík - 4:1.

 

V poslední desetiminutovce přidali domácí další dvě branky, když nejprve z penalty navýšil Lukáš Kalivoda - 5:1 a konečný stav 6:1 stanovil svým druhým gólem v zápase Lukáš Slezák, který hezky přeloboval nučického gólmana.

 

"Je to debakl, ale neodpovídá to dění na hřišti", pronesl při odchodu do kabin Jan Vedral a doplnil: "Hlavně v první půlce se ukázalo, jak je důležité umět využít svoje šance."



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Na zápas jsme se připravili. Věděl jsem, že soupeř má mladý a agresivní tým, který nám nebude chtít nechat metr prostoru. My jsme si řekli, že je potřeba rychle vstřelit gól a tím se dostat do pohody a to se nám podařilo již ve 4.min., kdy vlétl do šestnáctky Malý a nekompromisně zavěsil. Po dvoubrankovém náskoku jsme trošičku polevili a soupeř toho začal využívat, začal se více tlačit do šestnáctky ale opět nestárnoucí ale čarující Černý byl vždy ve správný čas na správném místě. Druhá půle byla opět v naší režii.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Výsledek rozhodně neodpovídá průběhu hry. I přestože jsme obdrželi dvě zbytečné branky v úvodu zápasu, tak jsme nebyli horším týmem a nechtěli jsme zápas jen tak dohrávat. Hlavní rozdíl byl v efektivitě.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - Z. Hejduk [-] (73. D. Saifert [-] ) , M. Linhart [-] , F. Suchánek [-] (22. Z. Kukal [-] ) , L. Slezák [-] , D. Stojka [-] , V. Novák [-] , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] , J. Malý [-] , J. Rak [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Jelínek [-] (46. P. Zápotocký [-] ) , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] , D. Kočí [-] (57. L. Kulhavý [-] ) - T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , P. Nevšímal [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] (63. P. Bradáč [-] )

ŽK: 82. J. Rak - 42. P. Nevšímal .
Hráči zápasu: J. Černý , L. Slezák , M. Linhart .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - LINHART Zdeněk (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí jsou zase favoritem, ale Libodřičtí je dokázali pěkně potrápit. Budou Nučice dalším týmem, který by mohl proti Třídvorským bodovat? Proti kvalitním týmům se hostům hraje lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích