Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz položily dva góly do šatny


28

Ve vyrovnaném utkání inkasovali domácí dva góly těsně před koncem prvního poločasu. To bylo asi klíčové, protože v dalším průběhu Tuchorazští své šance neproměňovali, ale hráči Dobrého Pole navyšovali skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnané hře rozhodly dva góly v závěru

První poločas nabídl vyrovnanou hru, aktivní byly oba týmy. Do vedení šli po čtvrthodině hry hosté, když si Adam Vosecký navedl míč středem hřiště, levačkou vyslal nepříliš povedenou střelu, ale míč propadl jinak v dalším průběhu dobře chytajícímu Hrdinkovi do sítě - 0:1.

 

Dobráč mohl po pár minutách navýšit. Po faulu na Žirovnického zapískal rozhodčí Hlavnička penaltu, ale Potůček ztroskotal na domácím brankářovi. Tato situace vlila do žil Tuchorazských novou krev a výsledkem bylo vyrovnání skóre. Tomáš Bílek si zpracoval dlouhý míč za obranu a střelou na zadní tyč překonal třiapadesátiletého gólmana hostí - 1:1.

 

V další šanci ale Švrčula vychytal domácího Topola, který prošel středem dobropolské obrany a bodlem vyzkoušel jeho pozornost.

 

Poslední tři minuty prvního poločasu se ukázaly nejspíš jako klíčové. Nejprve našel Špička přesnou přihrávkou mezi beky Marcela Potůčka, který dal z první na přední tyč - 1:2. A v poslední minutě si Adam Vosecký připravil míč na střelu, tentokrát pálil nechytatelně pravou a přesně - 1:3.

Otevřený fotbal, ale góly dávají pouze hosté

I druhý poločas přinesl otevřenou kopanou se šancemi na obou stranách. V první příležitosti se objevil po šikovném puštění balónu Krejčí, ale svoji střelu vyslal přímo na Hrdinku. O mnoho lépe si počínal Pavel Královský o dvě minuty později, když hosté vykombinovali domácí obranu a střelec mířil přesně do protipohybu gólmana - 1:4.

 

Gólovky byly i před bránou hostů. Středem hřiště pronikl Bílek, ale jeho střela končí vedle tyče. Další možnost měl Novák, který u brankové čáry těsně vedle tyče zachytil nákop ze standardky, ale byl v obležení obránců a s míčem nedokázal nic udělat.

 

Akce střídá akci. Špičku vychytal Hrdinka, chytrost předvedl Královský. Na středovém kruhu zachytil odkop domácího brankáře a hned se ho snažil nachytat na hruškách. Střela byla přesná, ale Hrdinka se stačil včas vrátit.

 

A zase před branku hostů. Střelu Nováka vytáhl Švrčula na roh, Tuchorazští kopali sérii tří rohů, ale výsledkem byla jen jedna nepřesná střela. Následný dlouhý výkop od dobropolské brány přebral na půlící čáře Marcel Potůček, přesprintoval obránce a po kličce gólmanovi zvyšuje na 1:5.

 

Pěkný fotbalový moment předvedl Tomáš Kušta, který přetažený centr Špičky poslal křížnou střelou do šibenice - 1:6.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že to soupeři rozhodně nedáme zadarmo a to jsme od začátku i svědomitě plnili. Bohužel po nešťastné chybě jsme dostali gól, na který jsme ovšem v zápětí odpověděli a další slibnou šanci jsme bohužel nezúročili. Soupeř hrál na hraně vyloučení, ale i přesto hrál v plné sestavě. To nás pravděpodobně rozhodilo a dokonce poločasu jsme dvakrát propadli ve středu hřiště. V druhém poločase jsme to zkusili vytáhnout, ale to nás stálo další branky a soupeři jsme podlehli. I když tomu výsledek neodpovídá, vnímám tam určité zlepšení.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Zápas v Tuchorazi jsme nechtěli hlavně podcenit, bohužel jsme hlavně v prvním poločase nehráli dobře. Nechtělo se nám běhat, domácím jsme nechávali hodně prostoru a nedařila se nám kombinace. Skóre neodpovídá předvedené hře, domácí odehráli dobrý zápas. Jsme rádi za 3 body ale do dalších zápasů musí přijít z naši strany určitě zlepšení.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - B. Hanzl [-] , J. Mučka [-] , D. Šír [-] , J. Moravec [-] (53. T. Novák [-] ) , T. Bílek [-] , M. Bláha [-] (80. D. Sodoma [-] ) , J. Veselý [-] , V. Houžvička [-] , P. Topol [-] , M. Vosecký [-]

Sokol Dobré Pole
V. Švrčula [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , D. Špička [-] - F. Krejčí [-] (83. J. Ojukwu [-] ) , P. Královský [-] , A. Vosecký [-] (47. T. Kušta [-] ) , J. Žirovnický [-] - O. Forman [-] , M. Potůček [-] -

ŽK: 18. M. Vosecký , 36. P. Topol , 88. T. Novák - 24. A. Vosecký , 55. T. Kušta , 89. T. Jícha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuchoraz jednou překvapila a jinak samý debakl. Jak se podaří vyladit sestavu proti namazanému stroji Dobráče?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů