Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky si bez potíží poradily s Českým Brodem


Branky


28

Už ve čtvrté mimnutě otevřel skóre domácí Oberreiter a Krakovanští stálou převahu zúročili dalšími dvěma góly. V základní sestavě se po dlouhé době po zranění objevil znovu Aleš Jaborský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obavy rozptýlil první gól

"Přijel k nám málo čitelný Český Brod C", strachovali se před výkopem Krakovanští: "Uvidíme, jak se to bude vyvíjet." Do základní sestavy se zatím alespoň na výpomoc vrací Aleš Jaborský, který po vážném zranění zatím nastupuje jen za rezervní tým.

 

Ale úvodní minuty napověděly, že by cesta k vítězství mohla být snadná. Už ve čtvrté minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů Jiří Oberreiter a míč skončil přesně u tyče Sahulovy brány - 1:0. Ale další průběh branky nepřinesl. Domácí sice měli převahu, hosty téměř nepouštěli za polovinu, ale šance zůstaly nevyužité.

 

Až téměř po půlhodině hry promáchl na malém čtverci Jiří Oberreiter a za ním stojící obránce si srazil míč do vlastní sítě - 2:0. Pak zazlobili i hosté, když krakovanské obraně pláchl Pazderec, ale Douděra byl pozorný.

 

Do poločasu se skóre už nemění, i když například Chvojka si krásně zpracoval míč, ale poslal jej mimo tyče.

Českobrodští přidali, ale jsou bez šancí

Do druhého poločasu se už kvůli zdravotním potížím na hřišti neobjevují v domácím dresu Kozel a střelec obou gólů Oberreiter a nahrazuje je Špinka s Malinou. A právě Špinka po pěti minutách na place trefuje bodlem přímo Sahulu.

 

V další příležitosti se nepodařilo Dostálovi z úrovně penalty prostřelit hradbu nohou. Šancí pro domácí ve druhé půli ubylo, i proto, že hosté přidali. Zlepšili pohyb, začali více kombinovat, ale jejich hře chyběla finální fáze a žádné šance si připravit nedokázali.

 

Naopak na druhé straně našel Vodvářka přesně střídajícího Jana Malinu a ten lobem s pomocí teče českobrodského obránce zvyšuje na 3:0. Poslední tečku za utkáním mohl napsat další střídající hráč Novotný, který kličkou oklamal gólmana Sahulu a uklízel do prázdné. Jenže Sahula tygřím skokem míč dokázal lapit.

 

Krakovanští si připisují do tabulky tři body a posunuli se na šesté místo, Brod odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Od začátku zápasu jsme měli mírnou převahu a vypracovali jsme si spoustu šancí. Paradoxní je, že kdyby si Brod nedal dva vlasťnáky, tak to mohl být vyrovnaný zápas. Ale kdybychom dali aspoň polovinu šancí, mohla to být desítka. Český Brod se v druhém poločase zlepšil a měl více ze hry, ale hrál jen po vápno. Kromě standardek si nevypracoval žádné ložené šance. Fotbalově na tom byl soupeř dobře, ale chyběl jim větší hlad po gólu. Jsme velice rádi za tři body a už vyhlížíme derbíčko s Jestřábkou.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - J. Oberreiter [-] (46. J. Malina [-] ) , A. Dostál [-] , P. Kozel [-] (46. J. Špinka [-] ) , J. Olexa [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] , M. Kutil [-] - D. Chvojka [-] , T. Sixta [-] (81. V. Novotný [-] ) , A. Jaborský [-]

SK Český Brod C
M. Sahula [-] - F. Ravizza [-] , M. Kratochvíl [-] , P. Pazderec [-] , J. Krombholz [-] , V. Dušek [-] , M. Bázlík [-] , A. Kliment [-] , J. Svoboda [-] , M. Šmejkal [-] , D. Rozumný [-]

Hráči zápasu: A. Jaborský - M. Sahula .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Nepovím František - KUBIČEK Luboš (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Českobrodští nehrají špatný fotbal a v minulém kole se dočkali první výhry. Nepříliš oslnivá forma Krakovan jim možná dává šanci na další body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích