Bečváry vyzrály na lídra


Branky


29

Do Bečvár přijela Velim a chtěla udržet podzimní neporazitelnost. Jenže narazila na soustředěnou obranu a navíc ve druhém poločase inkasovala z kopačky Černého, který tak oslavil narození neteře Adélky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnaný a bezbrankový první poločas

Problémy se sestavou Velimských narůstají. Na začátku podzimní části soutěže měl kádr béčka 18 hráčů, ale teď už 15 hráčů. Tři hráči se nezúčastňují a z těch patnácti jich v sobotu chybělo pět. Především tři klíčoví ze základní sestavy Hrabal M., Kyncl M. a nejlepší střelec Kadlec D. Trenér poslal do základu náhradníky a Kasala M., který byl uvolněn z áčka. Lavičku doplnili dva dorostenci, takže byli čtyři náhradníci. Mladé mužstvo mělo ukázat svoje ambice, ale chyběl dirigent.

 

Začátek zápasu vypadal na vzájemné oťukávání. Velimští měli více ze hry, častěji měli míč na svých kopačkách, ale především na své polovině. Hře chybělo tempo, hrálo se v poklusu. Hosté zahrozili v 15.min. Centr zleva skončil v jasné šanci, na malém vápně, na hlavě Jehličky. Aleš míč neumístil do branky, ale nad.

 

Ve 27.min. se zranil velimský L. Vlk a nahradil ho dorostenec T. Němec. Ve 28.min. byli v šanci domácí, ale spolehlivý L. Svoboda míč vyrazil na roh. To už Bečváry převzaly iniciativu a opět zahrozily. Ve 29.min.měli tutovku, po kopu z rohu, nastřelili břevno. Ve 34.min. jejich tlak vyvrcholil. Hráč Bečvár se ocitl sám před brankou, dostal prudkou přihrávku, ale míč neusměrnil do branky.

 

Druhý poločas patřil domácím

Domácí pokračovali tak, jak skončili v prvním poločase. Byli aktivnější a důraznější v osobních soubojích. Hosté hráli opět v poklusu a u všeho byli druzí.                                 

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel už v 51.min. Hostující mladý T. Němec atakoval na naší pravé straně domácího hráče, ten se však prosmýkl po brankové čáře do pokutového území. Nikdo našemu hráči nepomohl ani ho nezajistil. Přišla přihrávka před branku na úplně volného Miroslava Černého a ten dal první a zároveň poslední branku zápasu - 1:0. Otázka zní ? Kde byli obránci? 

 

Tato branka domácím hodně pomohla. Byli aktivnější a rychlejší. Nepustili hosty do jejich typické kombinační hry. Nekompromisně šli za třemi body. Na našich byla vidět odevzdanost. Snažili se jednotlivci a to bylo málo.

 

V 72.min. pustil trenér Ptáček do hry tři mladé náhradníky. Z toho byl M. Horník loňský dorostenec, J. Vokřál mladší a T. Němec starší dorostenec. Velmi dobře se předvedl posledně jmenovaný. Rozpohyboval naší pravou stranu a s mladším Vokřálem předvedli několik pěkných akcí, které známe z dorostu. Druhý poločas patřil domácím a ti si vítězství pohlídali.

 

Utkání řídil bez problémů rozhodčí Jindřich Svoboda. Obě mužstva mu to usnadnila.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Věděli jsme že nás čeká velmi těžký zápas s mužstvem, které dosud neztratilo žádný bod. Ale zároveň jsme cítili, že právě v tomto zápase se můžeme herně i bodově chytit. Od začátku jsme byli správně nemotivováni, první poločas jsme byli herně o něco lepší, vytvořili jsme i šance ale bohužel jsme trefili jen břevno nebo jsme bránu netrefili vůbec. Ale cítili jsme, že máme na to tento zápas dotáhnout do vítězného konce. Na začátku druhé půle Jahoda ideálně předložil míč proti noze Černému a ten se z blízka nemýlil. Snažili jsme se vedení potvrdit ale bohužel druhý gól se nám dát nepodařilo. Ale vítězství je to cenné, body jsme už nutně potřebovali. Velim přivezla mladý tým, kterému trochu chyběla zkušenost. A možná že i to rozhodlo, že jsme byli o jednu branku lepší. Podali jsme poctivý a zodpovědný výkon, kluci zaslouží pochvalu.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Chci informovat, ale ne omlouvat ani kritizovat, ono se to totiž u nás nenosí. Proto stručně. Když jsem obdržel nominaci a sestavu, znejistěl jsem. Nechtěl jsem si připustit, že prohrajeme. Doufal jsem, že tito mladí hráči budou bojovat.a navíc mají určitou kvalitu. Ale v mužstvu chyběl dirigent. V posledních zápasech to byl především M. Hrabal a M. Kyncl. Chyběl nejlepší střelec D. Kadlec a chyběli i další. Zápas dlouho vypadal na plichtu. Ale Bečváry měly víc šancí a touhu vyhrát. Čekal jsem, že odpadnou, ale oni šli za svým cílem. Musím jim popřát, aby těch vítězství vybojovali víc.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ŠMEJKAL Pavel (N), KUKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2018 12:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry jsou zatím pod dekou loňské nepodařené sezóny a v přípravě s tímto týmem ruply 1:6. Bude i ostrý zápas stejný a nebo seberou domácí hráči Velimi první body?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů