P. Chlumský 63. (p.)
J. Teplý 81.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O rozdělení bodů rozhodoval druhý poločas


Branky


63. P. Chlumský (p.) , 81. J. Teplý - 87. M. Kotala
28

Až ve druhém poločase se prosadili domácí střelci, když skóre otevřel z penalty Chlumský. Čechie zvládla v samém závěru už jen snížit a na víc nebyly síly a hlavně čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólové radosti, jen dvě břevna

K zápasu o body přijela do Býchor tuklatská Čechie. Domácí chtěli odčinit nezdar z minulého kola, kdy je vypráskali Nučice a Čechie by ráda zlomila prokletí těsných výsledků ve svůj prospěch. Dal se tedy očekávat zajímavý zápas, pravděpodobně s těsným výsledkem.

 

Zápas začal kombinací Býchor. Tuklaty se bránily a pokoušely se o protiútoky. V první půli se k odraženému balonu dostal Procházka a slabou střelou orazítkoval břevno. Jinak se hosté přes pevnou obranu Býchor nedostávali.

 

Břevno poté také orazítkoval domácí Koubek. Ten byl velmi aktivní a i dvakrát hlavou nebezpečné mířil na hostujícího brankáře avšak bez gólové tečky. Diváci viděli pohledný první poločas, ke spokojenosti chyběla radost z branky.

První branka z pokutového kopu

Druhá půle měla stejný scénář, obrana Býchor byla neprostupná. Domácí kombinovali, ale vždy jen po vápno. V 63.minutě byl vyslán do šance Koubek, který byl faulován. Penalty se ujmul Petr Chlumský a překonal brankáře Tuklat - 1:0.

 

Býchory se nadále snažily navýšit vedení, dočkaly se v 81.minutě, kdy Josef Teplý prošel středem hřiště jak nůž máslem a perfektně dokončil svoji akci - 2:0.

 

Od té doby nebyla býchorská obrana tak pevná a Tuklaty neměly co ztratit. Jednu nepodařenou rozehrávkou vystihl Marek Kotala a překonal Herese - 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, ale k dokončení plánu jim chyběla přesnost v zakončení.

 

Čechie tedy opět podlehla o jediný gól a o další body se porve s důrazným týmem Libodřic. Býchorští tentokrát uspěli a za týden je čeká těžký mač v Kouřimi, kde domácí hrají jako na houpačce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Proběhl náš typický zápas. Máme celý zápas pod kontrolou, ale trpíme v zakončení. Mohli jsme dát 6 gólů a nikdo by se nedivil. Jenže ze všech šancí jsme rádi za dva góly a soupeř nás potrestá z nepřesné rozehrávky. Poté jsme se do posledních sekund strachovali. Je to škoda, fotbal dnes měl úroveň, soupeře jsme přehrávali, ale sami se dostáváme zbytečně pod tlak. Výhra nás naštěstí katapultovala do správných pater tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - P. Kedršt [-] , V. Pošík [-] (42. M. Chvalovský [-] ) , J. Teplý [-] , K. Koubek [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , O. Vaňkát [-] , M. Škopek [-] (79. L. Funda [-] ) , P. Pěkný [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Kotala [-] , M. Procházka [-] (56. K. Sládek [-] ) , D. Bazal [-] , M. Kassa [-] (71. T. Regner [-] ) , J. Vyhnal [-] , J. Vondráček [-] (79. D. Matthey [-] ) , J. Vébr [-] , D. Bílý [-] , L. Werbynský [-] , P. Jambor [-]

ŽK: 52. M. Chvalovský - 63. D. Bazal , 75. D. Bílý .
Hráči zápasu: J. Teplý , A. Chvalovský , P. Chlumský - J. Pazdera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - LANGRÁF Tomáš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Lucie J.
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuklaty bojují a dřou, ale zatím to stačilo jen na tři body. Býchory posbíraly o dva více a tak by je Tuklaty mohly přeskočit, pokud se prosadí. Tipující tomu ale nevěří

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích