Libodřičtí stále čekají na první výhru za tři body


Branky


77. V. Dittrich (p.) - 16. M. Šulc
29

Těžké a bojovné utkání viděli diváci v Libodřicích, kam přijely Nučice. Hosté dlouho drželi jednobrankové vedení, ale v závěrečném tlaku získali hosté výhodu penalty a Dittrich srovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 na břevna, 0:1 na branky

Před zápasem byl jasný cíl, a to získat konečně tři body. Což, jak už víme, se nám dvakrát nepovedlo. Na soupeře jsme chtěli vlétnout a rozhodnout co nejdříve. To se nám i dařilo.

 

Po pár minutách jsme si vytvořili pár nadějných situací, ale žádná nestála za zmínku. Až rána mladého Pánka, který se dostal k odraženému balonu a orazítkoval břevno. Fotbal byl bojovný a plný soubojů.

 

Hosté se ale nenechali nijak vykolejit a vystrkovali růžky. Hlavně protiútoky byly nebezpečné v podání Kubalíka. A byli to právě hosté, kdo jako první otevřel skóre. Marek Šulc napřáhl z dobrých 25-30 metrů a míč skončil v pravé šibenici - 0:1. Předcházel tomu brejk hostů a tři nedůrazná odvrácení balonu před vlastním pokutovým uzemím.

 

Do kabin se mohlo jít za nerozhodného stavu. Sova dvakrát hlavičkoval z rohu a zejména druhý pokus měl parametry, ale skočil jen na břevně. O poločase nebylo skoro co vytknout. Jen prostě to, že nedáváme góly. Takže 2:0 na břevna a jdeme do druhého dějství.

Střelcem Libodřic opět obránce

To se vyvíjelo podobně jako to první. Domácí tlačili čím dál tím víc na pilu a hosté se spoléhali na brejkové situace, i když byli to právě hosté, kdo si vytvořil první závar před brankou domácích. Nic z toho ovšem nebylo a na řadě jsme byli my.

 

Spousta rohů, dlouhých autů či centrů ze stran. Všeho jak máku a kde nic tu nic. Žádná vyloženě tutová akce ani na jedné straně. Spousty nepřesností a zbrklostí zvláště při připravování šancí.

 

Až přišla penaltová situace. Václav Dittrich si převzal na hraně pokutového území míč, mazácky si obhodil soupeře a ten ho fauloval. Jinak to asi ani být nemohlo. Horší bylo, že nikdo nechtěl na sebe vzít tu zodpovědnost a jít to kopat. Až se rozhodl sám faulovaný. Vyvrátil pravidlo, že faulovaný by kopat neměl a s přehledem proměnil - 1:1.

 

Ze závěrečného tlaku jsme už nedokázali nic využít, i když hlavička Matějky neměla špatné parametry. A šlo se na penalty.

Skočdopole dvakrát úspěšný

Domácí proměnili všichni. Baško, Pánek, Dittrich, Beníšek. Hrstka už jít nemusel, protože Skočdopole dvakrát lapil a ulevilo se mu, protože říkal na začátku rozstřelu, že bude muset rozhodnout o pokračování sérií. Což by v tomto případě nebylo ideální...



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Dva body jsou málo. Na spoustě z nás je mírná nervozita, protože makáme na tréninkách naplno, chodí nás dost a pak nedokážeme urvat tři body, když je to potřeba. Gól dal opět obránce. Zatím nám je střílení branek zakleté, ale sám nevím, koho jsme urazili. Za bojovnost a nasazení nás trenéři chválili, tak snad se to promítne do dalších bojů.

TJ Nučice
Milan Zápotocký, předseda oddílu: Libodřice se prezentovaly velmi dobrým fotbalem a bod z jejich hřiště není špatný. Škoda, že jsme nepřidali druhý z penalt. Domácí v zápase nastřelili břevno a tyč, na naší straně měl dvě velké příležitosti Filip Kubalík. O naši branku se postaral Marek Šulc, který nachytal gólmana Libodřic střelou skoro z poloviny hřiště a připsal si do sbírky další pěknou branku. Domácí srovnali z penalty po faulu Petra Bradáče.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - MLÁZOVSKÝ David (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2018 09:18
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Lucie J.
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: V tomto zápase se může stát cokoliv. Nučice jsou na tom zatím tabulkově lépe, ale Libodřice se prezentují kvalitním fotbalem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích