M. Potůček 68. (p.)
R. Valenta 88.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry stále nemohou najít výherní kód a podlehly Dobráči


Branky


68. M. Potůček (p.) , 88. R. Valenta
28

Hosté nedokázali uhlídat nejlepšího střelce soutěže, který po téměř sedmdesáti minutách poslal domácí do vedení z penalty. V závěru pak pečetil tři body střídající Valenta, který byl na hřišti pět minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů, pouze se žlutilo

Bečvárští by rádi v Dobrém Poli uspěli, ale čekal na ně zdatný soupeř, který pro mnoho lidí možná překvapivě, figuruje na předních příčkách tabulky. 

 

Úvod zápasu přinesl divácky málo atraktivní zážitek. Fotbalového kumštu k vidění moc nebylo, protože se hrály spíše dlouhé míče na nabíhající útočníky. V první šanci zápasu se objevil domácí Potůček, který se uvolnil u postranní čáry, navedl si míč blíže ke středu, ale rána mu nesedla. Míč letěl těsně mimo.

 

Další příležitost domácích hráčů nezužitkoval Forman, který z úrovně penalty hlavičkoval po centru z levé strany nad Hroudovu bránu. Solidní příležitost si vypracovali i hosté. Po kombinaci ve středu pole šla křížná přihrávka na hranici malého čtverce, ale Horáček na míč těsně nedosáhl.

 

Šancí pomálu, góly žádné. Zato hosté častokrát a vehementně diskutovali s rozhodčím, což se jim v dalším průběhu vymstilo, protože počet žlutých karet narůstal

 

Potůček penaltou načal skóre

I nadále to byla bitva o každý metr hřiště. A jak čas přibýval, narůstalo žluté konto u Bečvareckých. Pravda, někdy přísně, ale hosté si o to neustálými diskusemi koledovali. 

 

Gólu se diváci dočkali téměř po sedmdesáti minutách. Při souboji v šestnáctce viděl rozhodčí Vala faul hostů a odpískal penaltu. Hodně emocí a vášní tento výrok vzbudil. Faulovaný Marcel Potůček k tomu po zápase říkal: "Vypadalo to možná přísně, ale v souboji jsem byl dřív já." Sám postižený se potom ujal exekuce a s přehledem poslal domácí do vedení - 1:0.

 

Dalšímu gólu v bečvarecké síti zabránil skvělým zákrokem Hrouda, který zlikvidoval Formanovu přízemní střelu na zadní tyč. Šanci vyrovnat zmařil zase hostům obětavým zákrokem domácí obránce, který zblokoval střelu Jahody.

 

V době, kdy už hosté dohrávali o deseti bez vyloučeného Horáčka, který svojí kritikou překročil mez, již byl rozhodčí Vala ochoten tolerovat, přesprintoval střídající Radek Valenta hostující obranu a s klidem přeloboval Hroudu - 2:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Na šance celkem vyrovnaný zápas, v prvním poločase jsme měli územní převahu, druhý poločas byla spíše holomajzna, kterou většinou rozhoduje první gól. Ten jsme naštěstí vstřelili my. Jsem rád, že jsme k zápasu přistoupili zodpovědně, hráli trpělivě a hlavně disciplinovaně.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: V zápase na menším tvrdém a nerovném hřišti nebylo k vidění mnoho fotbalové krásy. Domácí nakopávali míče dopředu a my jsme se jim přizpůsobovali. Pokud jsme udrželi míč na zemi a pokoušeli se kombinovat, byli jsme nebezpečnější. Do kabin se šlo za stavu 0:0. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Zlomová byla 68. min., kdy na nás byl odpískán pokutový kop. Pak jsme ještě byli oslabeni o vyloučeného hráče a z brejku jsme dostali druhou branku. Nemohu nezmínit výkon rozhodčího Valy který od začátku zápasu dával jasně najevo, že nám nepřeje. Našim hráčům rozdával ŽK, domácím je velkoryse odpouštěl. Vše vyvrcholilo smyšlenou penaltou, kterou viděl asi jen rozhodčí. Myslím, že překvapeni byli hráči domácích i diváci. Tečku za vším udělal, když vyloučil našeho hráče. Během zápasu se choval k arogantně, během hry dokonce našim hráčům říkal: ,,umíte ho....proto jste zpátky v okrese´´. Je mi záhadou, proč nás takto poškodil. Dobré Pole z ničeho neviním, ti to nemají zapotřebí, bodů mají dost. Přišlo mi to jako osobní msta, jen nevím, za co.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Žirovnický [-] , T. Jícha [-] , P. Varyš [-] - D. Špička [-] (82. R. Valenta [-] ) , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] - O. Forman [-] , M. Potůček [-] - A. Vosecký [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - O. Holub [-] , J. Kšírl [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - P. Jahoda [-] , M. Černý [-] , J. Čáslava [-] (89. V. Šmejkal [-] ) , V. Kšírl [-] - M. Horáček [-] , J. Vanta [-] (76. J. Kubín [-] )

ŽK: 25. F. Krejčí - 18. M. Horáček , 20. P. Jahoda , 22. J. Kubín , 65. O. Holub , 66. J. Uher , 79. M. Černý , 81. M. Slezák . ČK: 83. M. Horáček .
Hráči zápasu: A. Vosecký .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VALA Luboš - ŠŤASTNÝ Petr (N), KŠÍRL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Lucie J.
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Dobráč ztratil první body v minulém kole, naopak Bečváry poprvé vyhrály. Komu psychické rozpoložení pomůže k dalším bodům? Tipéři očekávají vyrovnaný zápas.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů