1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty doma nestačily na Jestřábku


Branky


26

Obdobný průběh jako poslední domácí zápas Čechie měl i tento zápas. A rovněž jak podlehly Tuklaty Velimi, stejným výsledkem padly i s Jestřabí Lhotou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klička poslal z penalty hosty do vedení

Jestřabí Lhota disponuje kvalitní obranou a příliš branek zatím nedala, přesto ze zápasů s těsnými výsledky vydolovala už šest bodů. Nyní se představila na hřišti v Tuklatech, kde místní Čechie také hraje těsné výsledky, ale body měla před tímto utkáním jen tři. Dal se tedy očekávat vyrovnaný zápas a mohl rozhodovat třeba jen jediný gól.

 

Necelá stovka diváků se těšila na první domácí body Čechie a zápas začal v rychlém tempu. O to se starala obě mužstva. Hra byla chvíli na polovině domácích, chvíli na straně hostů. První branka padla v patnácté minutě, ale bohužel do sítě brankáře Čechie, Pazdery. Při jednom z útoků byl ve velkém čtverci faulován Pavelka a pokutový kop, který nařídil hlavní rozhodčí Baroch, proměnil bezpečně Miloslav Klička - 0:1.

 

Gólu v domácí síti předcházelo nastřelené břevno lhotecké brány. Ale protože ani tato příležitost, ani žádná jiná nebyla už využita, skončil poločas jednobrankovým náskokem Jestřábky.

Bílý vyrovnal, ale Martínek rozhodl

Přestože zápas byl chudý na branky diváci se rozhodně nenudili a bavili se pohledným fotbalem. Po dvaceti minutách hry se dočkali i vyrovnání a také parádního fotbalového momentu. Čechie měla možnost rozehrávat přímý volný kop ve vzdálenosti možná třiceti metrů od brány. K míči se postavil Daniel Bílý a levačkou vyslal takovou pumelici přesně do růžku Málkovy brány, že tam ani jediný pavouk nezbyl - 1:1.

 

Strhnout vedení na stranu domácích mohl Nešpor o pár minut později, ale osamocen kousíček za penaltou se snažil placírkou míč umístit, ale bohužel přestřelil. A trest přišel vzápětí - Věříš vyslal za obranu rychlonohého Ondřeje Martínka, který z pravé strany postupoval osamocen na Pazderu a křížnou střelou ho dokázal překonat a rozhodnout o třech bodech pro hosty - 1:2.

 

Jestřábka se touto výhrou posunula k čelu tabulky a v příštím kole má šanci venkovní body potvrdit doma proti dosud nevýrazné Kouřimi. Tuklaty budou muset bojovat o bodový zisk na hřišti mírného favorita Býchor.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Ve 4.kole OP jsme přivítali na domácím trávníku soupeře z Jestřabí Lhoty. Celé utkání se neslo v duchu 'každý chvilku tahá pilku". K vidění byl dle mého názoru výborný fotbal, o což se zasloužila obě mužstva. Hosté, kteří mají ve svých řadách borce se zkušenostmi z vyšších soutěží, byli fotbalovější a lépe organizovanější. My jsme ale dnes předvedli zatím suverénně nejlepší výkon, který jsme bohužel nedokázali přetavit v bodový zisk!! Ale jsem přesvědčen, že si dnes kluci dokázali, že hrát se dá s každým i lepším soupeřem. Věřím, že naše výkony budou mít vzestupnou tendenci. Hostům gratuluji k výhře a nám nezbývá nic jiného než se pokusit za týden přivézt nějaký ten bodík z Býchor.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Byl to vyrovnaný, kvalitní a pohledný zápas, ve kterém jsme měli více štěstí. Oba dva góly jsme dali po vyložených šancích soupeře, které oni naštěstí neproměnili. Kluci hráli dobře a soupeř byl výborný. Pochválit musím dlouhodobě výborně hrajícího Kličku a vyzdvihnout chci obdivuhodnou bojovnost Čáslavského.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Matthey [-] (88. M. Procházka [-] ) , D. Bazal [-] , D. Jambor [-] (20. J. Vébr [-] ) , M. Kassa [-] (70. K. Zradička [-] ) , K. Sládek [-] (57. T. Regner [-] ) , J. Vondráček [-] , R. Nešpor [-] , D. Bílý [-] , L. Werbynský [-] , P. Jambor [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - J. Hron [-] , A. Hojda [-] , P. Kureš [-] (60. V. Jón [-] ) , O. Pavelka [-] (84. R. Bilik [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , F. Čáslavský [-] , M. Mikeš [-] , M. Skalický [-] , L. Soukup [-] (46. J. Věříš [-] )

ŽK: 80. J. Vondráček , 87. L. Werbynský - 27. O. Pavelka .
Hráči zápasu: R. Nešpor , D. Bílý - M. Klička , F. Čáslavský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - PAZDERA Josef (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marian Češner
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuklaty v minulém kole vydřely výhru s Brodem a rádi by body potvrdily doma. Jenže Jastřábka má kvalitu a nebude to snadné.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza