Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 14:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Českobrodští konečně za tři body


Branky


27

Žiželice, kterým vyšel vstup do soutěže, ale v posledních dvou kolech inkasovaly debakly, byly hosty Českého Brodu. A hostitelé byli nesmiřitelní a už v prvním poločase si vypracovali třígólový náskok, který nakonec dovedli až ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželičtí se drželi jen dvacet minut

Na plac Kounic, kde hraje své mistrovské zápasy "C" rezerva Českého Brodu docestovali hráči Žiželic. Oba týmy potřebovaly bodovat. Domácí stále čekali na tříbodový zápas a se dvěma body okupovali spodek tabulky a hosté zase po skvělém vstupu do sezóny inkasovali v posledních dvou zápasech třináct banánů, což by proti relativně slabšímu soupeři chtěli odčinit. Ale kdo je v této sezóně slabším týmem?

 

Navíc k zápasu neodjeli žiželičtí Živný, Majvald, srdcař Mical, Lekeš - všechno borci základní sestavy. Až na druhý poločas se dostavil kanonýr Lukáš Kubelka: "Bohužel nestíhám kvůli práci", prohodil po příjezdu a spěchal se převléknout do zeleno-černého dresu.

 

Držet krok s domácími se jim dařilo pouze dvacet minut. To byla hra vcelku vyrovnaná, ale hosté své šance či náznaky nedotáhli do úspěšného konce. A tak se ve dvacáté minutě dokázal prosadit českobrodský Jan Moško a otevřel skóre - 1:0.

 

Po dalších patnácti minutách nedokázali uhlídat žiželičtí Petra Pazderce, který zvýšil na 2:0 a těsně před ochodem do šaten přidal třetí domácí branku z pokutového kopu Richard Margolius - 3:0.

Marná snaha hostů o zvrácení výsledku

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří se rvali o výsledek, ale spotřebovali mnoho šancí na první branku. Po čtvrthodině hry se trefil další šutér v dresu hostí, Jakub Korčák - 3:1.

 

Vykřesal naději, ale další branky se přidat nepodařilo. Naopak to byli opět českobrodští, kteří přidali na intenzitě a Michal Kratochvíl patnáct minut před koncem definitivně rozhodl o prvních třech bodech pro Český Brod - 4:1.

 

Českobrodští odskočili ode dna tabulky, kam se naopak blíží Žiželičtí. V příštím kole pojedou Broďáci na horkou půdi do Krakovan a Žiželice budou v derby hostit Jestřábku.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Každý musíme začít sám u sebe a začít hrát fotbal jako tým a ne jako individuality. Je potřeba si uvědomit, že bez tréninku se okres hrát nedá. Na šance se strašně nadřeme a když už nějakou máme, tak s ní naložíme jako žáčci. Očekávám v příštím zápase o 100% lepší výkon a chceme hrát za tři body, abychom odčinili tyto ostudy.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - J. Moško [-] , M. Gajdasz [-] , D. Rozumný [-] , M. Šmejkal [-] , R. Margolius [-] , V. Dušek [-] , M. Kozlíček [-] , P. Pazderec [-] (70. J. Kiewak [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Svoboda [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , V. Konhefr [-] , O. Hůka [-] , M. Bubeník [-] - J. Šantrůček [-] (46. L. Kubelka [-] ) , S. Rous [-] , A. Schánel [-] , J. Fořt [-] - J. Korčák [-] - M. Janata [-]

ŽK: 35. V. Dušek , 88. J. Kiewak - 67. S. Rous , 77. M. Bubeník , 82. L. Kubelka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PIKNER Roman - MRÁZEK Michal (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Lucie J.
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Žiželice po prvních dvou výhrách inkasovaly dva tvrdé direkty, ale Brod čeká na první výhru.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů