5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trubín zabral a nasázel Novému Jáchymovu pětku


Branky


10. J. Klička (p.) , 12. D. Vokáč , 20. P. Brodan , 48. P. Brodan , 77. P. Brodan - 35. M. Vlček
10

Trubín po horších výsledcích znovu zabral a hned z toho byla vysoká výhra nad Novým Jáchymovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Klička otevřel skóre z penalty

Hráči Trubína měli za sebou nepříznivou sérii 4 zápasů bez vítězství a před sebou těžkého soupeře z Nového Jáchymova, od kterého v loňském ročníku vyfasovali v posledním zápase 7 gólů. Úkol tedy zněl jasně, po dlouhé době bodovat naplno a oplatit soupeři červnový výprask.

Domácím se náramně vyvedl začátek zápasu. První náznaky sice měl Jáchymov, ale nic z toho nebylo. V úvodu se napravo uvolnil Pazdera a marně hledal spoluhráče před brankou. O chvíli později si Hejcman počkal na slabou hlavičku Michala Vlčka a bezpečně ji ukryl ve svých rukavicích. Pak ale trubínští na svého soupeře doslova vlétli. Po rychlé kombinaci na levé straně se do vápna soupeře prodral Radek Klička, než stihl zakončit byl sražen jedním z hostujících obránců a sudí Pánek nařídil v 10. minutě pokutový kop. K jeho exekuci se postavil bratr faulovaného, Jiří Klička a prudkou umístěnou střelou rozvlnil síť Merhautovy branky, ten si na míč sice sáhl, v cestě za svá záda mu nezabránil - 1:0. Trubín své vedení zdvojnásobil hned o 2 minuty později. Domácí zakombinovali tentokrát na pravé straně hřiště, Daniel Rajtr odtud poslal přesný centr do vápna na Davida Vokáče, který zachoval chladnou hlavu a s přehledem překonal jáchymovského brankáře - 2:0. Domácí byli při chuti, Radek Klička vysunul na levé straně Jakuba Porsche, Merhaut byl ale na přední tyči připraven a střelu trubínského záložníka pokryl. Krátký ale byl na centr Patrika Brodana, který pláchl po pravé straně a přihrávkou před branku hledal některého ze spoluhráčů. Míč kapitánovi skočil tak ideálně, že se centr změnil ve střelu a třígólové vedení bylo na světě - 3:0. Za chvíli mohlo být ještě veseleji, to když Rajtr po pěkné kombinaci našel před brankou úplně samotného Vokáče, který uklidil míč do prázdné branky, praporek pomezního Pecky ale radost domácích hráčů utišil. V závěru poločasu se ke slovu dostali i hosté, po skrumáži na hranici pokutového území se ke střele dostal asi nejnebezpečnější hráč Jáchymova Michal Vlček a placírkou orazítkoval tyč, míč se k útočníkovi hostů po nedůrazu v trubínské obraně vrátil a jáchymovský střelec reparát složil na výbornou a ze stejného místa tentokrát zamířil přesně - 3:1. Hned po rozehrávce se do šance řítil Daniel Rajtr, místo přihrávky na lépe postavené spoluhráče ale volil střelu, ohrozil ale pouze síť za brankou a gólový účet prvního poločasu už nerozšířil.

P. Brodan dokončil hattrick

Trubín zvládl i vstup do druhé půle. Už ve 48. minutě ustál souboj u pravé postranní čáry Radek Klička, zatáhl míč do pokutového území a předložil ho pod sebe Patriku Brodanovi, který střelou k tyči přidal svůj druhý gól v zápase a pojistil vedení svého týmu - 4:1. Po zbytek zápasu domácí utkání kontrolovali a svého soupeře díky bezchybné hře obranné řady do ničeho nepustili, a naopak sami hrozili z brejků. Po jednom z nich vybídl nahrávkou ke skórování Jakuba Porsche aktivní Patrik Brodan. Porschovi chyběl kousek, aby míč dostal mezi tři tyče, Libor Spurný z Nového Jáchymova ale zasáhl včas. Gólová tečka za sobotním zápasem tak přišla znovu z kopačky trubínského kapitána. Střídající Jakub Gracias posunul Patriku Brodanovi míč hlavou a ten jej střelou z voleje poslal směrem na Merhautovu branku. Ránu ještě tečoval jeden z hostujících obránců a míč zapadl přesně do levé šibenice jáchymovské svatyně. Hattrick a definitivní potvrzení výsledku - 5:1. V závěru se domácí ještě dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Radka Kličku. Hlavní arbitr byl ale k Jáchymovu milosrdný, penaltu nenařídil a když na světelné tabuli, kterou přesnou ranou sestřelil Radek Křesťan, naskočila 90. minuta, ukončil zápas.

Domácí zaslouženě získali tři body a ze sedmého místa poskočili díky prohře svého přemožitele ze Stašova na pátou příčku. V příštím kole se svěřenci Karla Vávry vypraví na půdu nováčka ze Žebráka, který po velmi dobrém úvodu sezóny okupuje bronzovou pozici.

 

Zdroj: FC Trubín

Fotogalerie: Tomáš Skoupý



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - J. Kalina [-] , V. Vlček [-] , R. Křesťan [-] - M. Porsch [-] , D. Rajtr [-] (70. M. Šlégr [-] ) , J. Klička [-] , R. Klička [-] , J. Porsch [-] (82. R. Pos [-] ) - P. Brodan [-] (77. J. Váca [-] ) , D. Vokáč [-] (73. J. Gracias [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - L. Spurný [-] , R. Vávra [-] , J. Červenka [-] , Y. Odeesho [-] - K. Pecha [-] , T. Frydrych [-] , L. Bartoš [-] (63. M. Krákora [-] ) , L. Patera [-] (60. J. Havel [-] ) - J. Morstein [-] (75. P. Pelc [-] ) , M. Vlček [-] (52. M. Žalud [-] )

ŽK: 60. D. Vokáč - 10. J. Červenka , 65. M. Krákora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 12:43
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:18
Tomáš Štveráček

Expert: Michal Šaman
Tip experta: výhra hostů

Ukazuje se, že Trubín bez zkušených bratří Kličků je poloviční a tabulkou se postupně propadl. Navíc bude mít starosti s kanonýrem Čechie Morsteinem. Zkusím překvapení, tři body si odveze Nový Jáchymov.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:18
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

10. 10. 2018 19:56
výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:42

Tip: výhra domácích