3:1
(1:0)
53. K. Klos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva Petrovice porazila SK Šenov


Branky


40. J. Urban , 56. D. Makula , 93. L. Alman - 53. K. Klos
5

Petrovičtí nazývají účast v Krajském přeboru jako "novou éru," jejímž cílem bude bezpochyby návrat zpět do divize E. V prvním kole přivítali na svém hřišti tým Šenova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První úder přišel v závěru poločasu

Fotbalisté Lokomotivy byli od začátku aktivnější a do první vážnější šance se dostával Urban, který však své sólo na brankáře v branku neproměnil. Tým vedený novým trenérem Kohútem se nakonec dočkal vedení až ve 40.minutě, kdy je odměnil po rohovém kopu již zmíněný Urban. 

Nečekané vyrovnání

O poločase trenér Kohút nabádal své svěřence k obezřetné hře nejlépe bez inkasování. To však bohužel přišlo velice záhy a již v 53.minutě srovnal hostující Klos. Remízový stav, ale nevydržel ani tři minuty a v 56.minutě vrátil vedení na stranu domácích Makula. Šenovští postupně otevírali obranu, a to dávalo Lokomotivě dostatek prostoru k rychlým kontrům. Bohužel útoky dva na jednoho nebo dokonce tři na jednoho brankou neskončily a těsné vedení domácích 2:1 tak nadále trvalo. V samotném závěru utkání přišel na hřiště Alman, který měl být už jen střídán na pozdržení času, ale přeci jen se stihl nachomýtnout do brankové příležitosti když dostal nabídku před prázdnou branku od Czyže, kterou nepohrdnul a upravil skóre na konečných 3:1



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Dušan Kohút (trenér): Nikdo jsme nevěděli, co od toho máme čekat. V přeboru se klub ocitl po několika letech, navíc po těch změnách a přípravě, kde nás soupeři moc neprověřili.




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
D. Páleník [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , J. Gatnar [-] , D. Makula [-] (90. L. Alman [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] (76. F. Juroszek [-] ) , P. Czyž [-] , M. Žyla [-] , D. Gill [-] , P. Chwastek [-] (82. M. Sikora [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - D. Vodák [-] (61. O. Stařičný [-] ) , K. Klos [-] , D. Bernatík [-] , M. Maleňák [-] , M. Vedlich [-] (90. J. Stibor [-] ) , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , J. Hanauer [-] , V. Babič [-]

ŽK: 27. M. Žyla , 71. M. Ruisl , 77. J. Urban - 42. M. Maleňák , 65. Z. Bednář , 82. M. Vedlich .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: ČUBA Daniel - DEDEK Vojtěch, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně jednička.
Petrovice Šenov přejedou.