3:4p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov dohnal proti Úněšovu dvougólovou ztrátu, Slávia si spravila chuť alespoň v penaltách


Branky


47. J. Buček , 75. L. Svoboda , 77. A. Polák - 3. J. Šebek , 28. E. Eger , 49. J. Šebek
18

Fotbalisté Úněšova vedli v Postřekově 3:1 a zdálo se, že míří za třemi body. Domácí ovšem dvěma slepenými zásahy vyrovnali a poslali zápas do penalt, se kterými letos mají už bohaté zkušenosti. Tentokrát jim však tato disciplína už podruhé za sebou nevyšla, prémiový bod tak získali hráči Slávie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úněšov ovládl první půli

Úněšovští si chtěli spravit náladu po domácí blamáži s Krchleby a vlétli do utkání s Postřekovem jako uragán. Už ve 3. minutě tak dopravil odražený míč do sítě Jan Šebek. Hosté byli aktivnější i nadále. Soupeře přehrávali rychlostí a také důrazem v pokutovém území. To potvrdili i ve 28. minutě, kdy domácí brankář Frei ještě dokázal dvakrát zakročit, ale proti dorážce Erika Egera už byl bezmocný. Výsledkem 0:2 skončil také první poločas, nutno dodat, že Úněšov vedl naprosto zaslouženě.

Hosté dvougólový náskok neudrželi

Po změně stran se domácí probudili a hned po dvou minutách dokázali snížit – střelcem gólu byl Jan Buček. Za další dvě minuty se však opět prosadila Slávie. Střelu Jana Šebka ještě nešťastně tečoval domácí obránce a bylo to 1:3. Postřekovští se nepoložili a s přibývajícími minutami stupňovali svůj nápor. Ten nakonec přinesl své ovoce. V 75. minutě vstřelil kontaktní gól Lukáš Svoboda a za dvě minuty už bylo zásluhou Adama Poláka dokonce vyrovnáno. Hosté se nechtěli se ztraceným náskokem smířit a ještě se nadechli závěrečnému náporu. Z něho rezultovalo několik zajímavých gólových příležitostí, ovšem Postřekov podržel brankář Frei. I díky němu tak domácí dovedli duel až do penalt.

Úněšovu vychytal druhý bod brankář Hrubý

V penaltovém rozstřelu hosty výrazně podržel zkušený brankář Hrubý. Postřekov ho dokázal překonat jen dvakrát a s tím domácí nemohli myslet na druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Nastupovali jsme s tím, že už konečně chceme získat tři body. Hodně jsme ale zaspali začátek zápasu a už ve 3. minutě jsme po nedůrazu našich hráčů prohrávali. To samé jsme zopakovali v prvním poločase ještě několikrát a to nás stálo také druhý inkasovaný gól. Na soupeři bylo vidět, že jsou hodně dobře technicky a rychlostně vybavení. 2 – 3 jejich hráči nám dělali velké problémy. O přestávce jsme si řekli, že když dáme kontaktní gól, vrátíme se zpátky do hry. Změnili jsme také rozestavení, vzadu jsme začali hrát na klasického stopera. Hned po přestávce jsme snížili, ale hned poté dostali další laciný gól na 1:3. My poté vycítili šanci, protože mi přišlo, že soupeř začíná trochu odcházet fyzicky. Přesto tam měli několik rychlých protiútoků. Nám se pak podařilo srovnat. V závěru měl 2 – 3 velké šance zase soupeř, kdy nás zachránil brankář Frei. Penalty nám podruhé za sebou nevyšly. Teď jedeme do Stráže, kde už budeme chtít konečně získat ty tři body.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (hrající trenér): Bod jsme si ztratili sami. V poločase jsme díky dorážkám Šebka a výborně hrajícího Erika Egera vedli 2:0 a mohli přidat i další góly, ale bohužel se tak nestalo. Po přestávce bojující domácí snížili, ale nám se ihned podařilo opět dostat do vedení o dvě branky. Ani to však bohužel nestačilo, abychom vyhráli. Po vlastních chybách jsme nechali soupeře vyrovnat na konečných 3:3. Poté jsme několik stoprocentních šancí zahodili, když jsme si s nimi neporadili tak, jak bychom měli a proto zápas dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém nás podržel brankář Hrubý.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] (88. L. Klukan [-] ) , D. Karlík [-] (46. K. Kuželka [-] ) , F. Kreuz [-] , J. Buček [-] , L. Svoboda [-] , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , D. Vavřík [-] , L. Ledvina [-] , V. Královec [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - M. Hlous [-] , M. Lakó [-] , Z. Hlous [-] - P. Nechutný [-] , M. Meszáros [-] , J. Mižár [-] , E. Eger [-] - P. Eger [-] , J. Šebek [-] , D. Randa [-]

ŽK: 50. V. Královec , 65. D. Vavřík , 68. L. Svoboda - 16. J. Šebek , 50. P. Eger , 60. Z. Hlous , 77. M. Meszáros .
Hráči zápasu: L. Frei - E. Eger , J. Šebek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Komanec Petr - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza