K. Forst 76.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá Bělá v Kdyni nezaváhala


Branky


76. K. Forst - 20. R. Ebenhöh , 41. J. Malý
18

Fotbalisté Bělé zvítězili 2:1 na hřišti Kdyně a stále tak zůstávají v tabulce druzí s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Dlouhý Újezd. Hosté si v první půli vypracovali dvougólový náskok a to ještě neproměnili další šance. Kdyně utkání čtvrthodiny před koncem zdramatizovala, ale vyrovnat už nedokázala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vytěžili ze své převahy dva góly

Kdyně od začátku poznala, že na její hřiště přijel velmi kvalitní soupeř. Domácí se tak především bránili, což se jim dařilo necelých dvacet minut. Pak poslal Jaroslav Malý míč za obranu na Radima Ebenhöfa, který krásnou křížnou střelou vymetl vzdálenější šibenici a Bělá vedla. To hosty nakoplo ještě více a tak přišly další příležitosti. Bořil šel z pravé strany sám na bránu, ale trefil jen tyč. Stejný hráč poté hlavičkoval těsně vedle po standardní situaci. Kdyby přitom pustil míč na Martina Černého, tak ten by ho zřejmě doklepával o prázdné brány. Ve 41. minutě se už skóre měnilo. Výkop brankáře Jariny propadl mezi obránce, kde se míče ujal Jaroslav Malý, jenž se dostal do samostatného úniku, který nadvakrát proměnil – 0:2. Kdyně v první půli hrozila spíše sporadicky. Většina protiútoků šla přes Michaela Džugana, ovšem tohoto mráčku nezapršelo.

Forst závěr zdramatizoval, hosté se pak klepali o výhru

Také po přestávce začala Bělá aktivně. Hned dvě velké šance měl mladý útočník Martin Černý, který se dostal až před brankáře Horáčka, ovšem prvním případě ho gólman vychytal ave druhém pálil vedle. Poté upaloval ze strany na bránu Malý. Ten ještě mohl i přihrávat, ale zkusil Horáčka překvapit zakončením na bližší tyč, což domácí brankář přečetl. Čtvrthodiny před koncem tak naopak přišel kontaktní zásah Kdyně. Po standardní situaci propadl balón před bránu, kde si ho našel Karel Forst a bylo to 1:2. V závěru utkání domácí dali vše do ofenzivy a posílali do hostující šestnáctky jeden vysoký míč za druhým, ovšem Bělá už těsný náskok uhájila.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Zpočátku to vypadalo jednoduše, ale na závěr z toho ještě bylo drama. Nezačali jsme vůbec špatně a měli jsme dost gólových příležitostí na to, abychom už v první půli rozhodli. Nakonec z toho byly dva góly. Soupeř hrozil pouze nakopávanými balóny na velice dobře hrajícího Džugana. Ve druhém poločase se pokračovalo v podobném duchu, několikrát jsme mohli rozhodnout třetím gólem. Pak přišel trest, kdy soupeř udeřil po standardní situaci a byly to nervy až do konce. Soupeř už vsadil vše na dlouhé míče, vysunuli i stopera a bál jsem se, že na konci ten gól ještě dostaneme.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - V. Kruml [-] , M. Jarko [-] (66. V. Černý [-] ) , L. Výškrabka [-] , K. Hamor [-] , M. Janeček [-] , R. Mathauser [-] , Z. Kováč [-] , D. Hula [-] , K. Forst [-] (81. P. Konůpka [-] ) , M. Džugan [-] (90. T. Barhoň [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Černý [-] (80. J. Bočan [-] ) , V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] (90. R. Černý [-] ) , R. Ebenhöh [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] (76. J. Černý [-] ) , L. Černý [-] , J. Malý [-] , M. Šinál [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 80. M. Džugan , 86. V. Kruml - 39. M. Bořil , 65. J. Malý , 86. M. Šinál .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů