2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vybojovala výhru nad Křemží.


Branky


11. O. Švarc , 67. J. Postl - 80. M. Kočer
19

Do Nové Vsi přijeli fotbalisté z nedaleké Křemže. Podkleťské derby ovládnul i podruhé v sezóně domácí tým. Po podzimní výhře Křemže 3:2 zůstaly tentokrát body v Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivněji.

Od začátku zápasu si Nová Ves vypracovala mírnou převahu. Hru ovšem brzdila řada nepřesností a tak byla plná osobních soubojů převážně ne polovině hřiště. Dlouhé balóny přesvědčivě sbírali stopeři obou týmů a hra se odehrávala mezi vápny. V 11. minutě domácí zahrávali rohový kop, na který si naběhl Ondřej Švarc a poslal hlavičkou Novou Ves do vedení a místní fandové mohli poprvé zazvonit na zvon, který slouží pro oslavu gólu. Ve 23. minutě rozehrávali domácí nebezpečnou standartní situaci z rohu velkého vápna, kterou brankář Křemže dokázal vytěsnit nad břevno. V 25. minutě se osmělili hosté z nedaleké Křemže. Troup utekl po pravé straně a svou střelou donutil gólmana k zákroku. Při následném rohovém kopu strážce domácí svatyně podběhl centr, ale hosté v následné skrumáži zahráli rukou a připravili se o nadějnou šanci na vyrovnání. V 28. minutě vybojovali domácí další zajímavou standartní situaci. Přímý kop však letěl nad bránu. Ve 32. minutě se Nová Ves dostala do útoku po levém křídle, následoval centr do vápna a hlavička domácího forvarda a domácí fans už slavili vedení o 2 branky. Míč však skončil nad brankou a rozvlnil síť pouze shora. Ve 42, minutě se opět připomněl aktivní hostující Troup, jenž opět prchnul do protiútoku po své pravé straně. Akci zakončil střelou do boční sítě.

Křemži probudil druhý gól.

Druhy poločas začal aktivitou domácích, kteří častěji drželi míč, byli u míčů dřive a vyhrávali osobní souboje. Když se však fotbalisté Nové Vsi dostali na dostřel branky soupeře, zabrzdila je připravená obrana nebo vlastní nepřesnost. V 67. minutě měli domácí výhodu přímého kopu z levé strany. K tomu se postavil Veverka, na zadní tyči našel hlavu Jana Postla, který dostal Novou Ves do vedení 2:0. Druhá obdržená branka jakoby probrala Křemži ze zimního spánku a domácí naopak uspokojila. Hosté převzali aktivitu a obrázek hry se otočil naruby. Křemže se tlačila do útoku a Nová Ves bránila. Rienessl vymyslel pas za domácí obranu, na míč si naběhl neúnavný Troup a jeho dobře mířenou střelu vyrazil pozorný domácí brankář na roh. Hra se kouskovala, k vidění bylo mnoho faulů a osobních soubojů. Hostující fotbalisté zahrávali několik rohových kopů, které však obrana dirigovaná skvělým Švarcem dokázala odvrátit. V 80. minutě se hosté dočkali snížení. Martin Kočer rozehrál přímý kop z pravé strany. Domácí brankář si na balón sáhl, ale nedokázal mu zabránit v cestě do sítě. Svou roli nejspíše sehrálo i Slunce. Křemži vlilo snížení krev do žil a domácí tým už se pouze bránil. V 87. minutě se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího však zůstala němá. Zákrok byl minimálně na hraně. Poté byla k vidění ještě jedna šance hostů, kdy Troup nedokázal dotlačit míč, který poskakoval v malém vápně do brány. Domácí se tak radují z těsné výhry 2:1



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký - hráč: Jsme rádi, že jsme důležitý první zápas proti Křemži zvládli. Měli jsme téměř celý zápas více ze hry, ale rozhodli standartní situace, ze kterých jsme byli efektivnější. Na konci jsme si zápas sice zkomplikovali, ale výhru udrželi.

Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: V Nové Vsi jsme chtěli bodovat, ale průběh hry tomu nenasvědčoval. Nová Ves měla více ze hry, ale myslím si, že bod z takového utkání by byl spravedlivý. Určitě jsme mohli ten jeden gól přidat z pokutového kopu, který rozhodčí před koncem utkání neodpískal a tím i vyhrotil situaci na hřišti a popudil diváky. Domácí hráči také nevěřícně koukali, když se pokutový kop nepískal. Na to se ale historie neptá a tak musíme zvednout hlavy a připravit se na domácí zápas proti Přídolí.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - S. Smieško [-] , D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] - M. Jamrich [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] - V. Loucký [-] , J. Postl [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - P. Kouba [-] , K. Rolník [-] , J. Zeman [-] , J. Fučík [-] , J. Troup [-] , M. Kočer [-] , M. Novotný [-] , T. Matějka [-] , K. Čondl [-] , G. Filip [-]

ŽK: 75. J. Šusta , 78. M. Jamrich , 82. J. Anderle ml. , 89. D. Kříž - 60. P. Kouba , 65. P. Rienessl , 66. K. Čondl , 87. G. Filip .
Hráči zápasu: O. Švarc - J. Troup .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - VEJVODA Jiří (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

"Podkleťské" derby vyjde lépe domácímu celku. 3:1 pro Novou Ves!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:59

Tip: remíza

Tip: výhra domácích