Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice doma rozstřílela Studenou


Branky


27

Lomnice přivítala na svém hřišti Studenou. Lomnice si po minulé porážce chtěla spravit chuť, což se ji povedlo a Studená nastříleli šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice dala dvě branky

Do utkání lépe vstoupila Lomnice, která okamžitě zamkla Studenou na jejich polovině a k ničemu je nepustila. Hned v 9.minutě se Lomnice po velkém tlaku dostala do vedení 1:0, když se trefil Leiš. Tlak domácích pokračoval dobrou kombinací od zadních řad. V 35.minutě Lommnice dala na 2:0, když se trefil Prášek.

Lomnice přidala čtyři branky

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Lomnice od začátku nepustila Studenou k bálónu a hosté běhali téměř bez balónu. V 53.minutě se opět ke slovu dostal Prášek a zvýšil na 3:0. V 61.minutě bylo rozhodnuto. Nejprve v 58.minutě na 4:0 dal Pancíř a v 61.minutě dal stejný hráč na 5:0. Závěrečnou tečku za jednoznačným utkáním udělal v 90.minutě Glaser, který stanovil konečný výsledek na 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Do utkání jsme vstoupili dobře a již v 9´ minutě se dostali do vedení. Soupeř hrál od začátku zatažený a čekal na brejky, ale ty jsme mu naši hrou vůbec nedovolili. Celé utkání jsme byli ve všem lepší a soupeře jednoznačně přehráli. Tentokráte se nám povedlo vše na co jsme sáhli a ještě jsme některé šance neproměnili. Po prohře ve Velenicích a následujících 3 utkáních venku to pro nás byla velice důležitá výhra.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Myslím, že si domácí pěkně zatrénovali. Náš výkon byl hluboko pod naše možnosti, nedařilo se nám prakticky nic. Míč se od nás odrážel jak od radiátoru. Jednoznačně nejhorší výkon za tři roky co jsem u týmu. Ano, chybí nám kvůli zranění klíčoví hráči, ale to není omluva pro trapný a bezduchý výkon prakticky od všech. Nyní máme volný víkend, prohru si rozebereme, dobře potrénujeme a jedeme dál.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - F. Leiš [-] (69. J. Burda [-] ) , V. Božovský [-] , M. Prášek [-] (75. J. Burda [-] ) , M. Šálený [-] , P. Krejník [-] (63. P. Hrubý [-] ) , P. Pancíř [-] (83. V. Glaser [-] ) , M. Šachl [-] , J. Marsa [-] , L. Čáp [-] , T. Vačkář [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - O. Dokulil [-] (70. A. Přikryl [-] ) , M. Bartoň [-] , M. Šimánek [-] , R. Popelínský [-] (75. P. Šimek [-] ) - J. Šára [-] , P. Maška [-] , T. Přibyl [-] , L. Makovička [-] - O. Doležal [-] , K. Mitas [-] (88. J. Krizan [-] ) -

ŽK: 50. M. Šachl - 50. P. Maška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - ROUS Zdeněk, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:34
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 00:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Studené se sice daří, ale mladý lomnický tým po prohře ve Velenicích doma vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích